Tgrt Haber

OnePlus 12'nin bir kritik özelliği daha belli oldu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: GSMArena.com
11 Ekim 2023 18:54 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 18:55
Görsel: OnePlus 11

Çinli teknoloji devi OnePlus'ın Aralık ayında tanıtacağı OnePlus 12 akıllı telefonu için önemli bilgiler geldi. İddialarda yer alan bilgiye göre akıllı telefon, Sony'nin 1 inç büyüklüğündeki sensörüyle eşdeğer kalitede bir kamera sensörüyle donatılacak.

Görsel: OnePlus 11

Mobil teknoloji dünyasının heyecanla beklediği an yaklaşıyor. OnePlus​, son modeli OnePlus 12'yi Aralık ayında tanıtmaya hazırlanıyor. Android​ dünyasının en güçlü telefonlarından biri olmayan aday OnePlus 12 özellikleri günden güne netleşmeye devam ediyor.

Akıllı telefon​, kamera​ özellikleriyle mobil fotoğrafçılık tutkunlarını sevindirecek. Daha önceki söylentilere göre, cihazın üçlü kamera sisteminin, 50 Megapiksel ana kamera, 48 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 64 Megapiksel telefoto lens kombinasyonundan oluşması bekleniyordu.

ONEPLUS 12 KAMERA ÖZELLİKLERİ SIZDI

Ancak, GSMArena sitesi tarafından paylaşılan habere göre, sızıntı kaynağı Digital Chat Station, ultra geniş açı kamerasının 48 Megapiksel 1/2” sensör ve f/2.2 diyafram ile gelirken, zoom lensin 64 Megapiksel OmniVision OV64B sensörü ve optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğiyle geleceğini söyledi.

Ana kameraya gelecek olursak, Sony IMX966 sensörden güç alan 50 Megapiksel birincil kamera bekleniyor. Aynı kaynaktan gelen daha önceki bilgilerde, bu sensörün performans açısından Sony'nin 1 inç büyüklüğündeki IMX989 sensörüyle eşdeğer bir deneyim vadettiği öne sürülmüştü.

2K VE 144HZ SAMSUNG EKRAN

OnePlus 12 ekran özellikleri de sızıntılar arasında bulunuyor. Buna göre akıllı telefon, Samsung üretimi E4 panel kullanacak; bu kullanıcıların, 2K çözünürlüğün yanı sıra 144Hz ekran yenileme hızına sahip olacakları anlamına geliyor.

Ayrıca Android 14 sürümüyle kutudan çıkması beklenen OnePlus 12, 24GB RAM ve 512GB dahili hafıza seçenekleriyle kullanıcı karşısına çıkacak. Akıllı telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacak. Ve kapasitesi 5.000 mAh olacak, 150W hızlı şarjı da destekleyecek.

Kaynak: GSMArena.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...