Tgrt Haber

OnePlus 9/9 Pro için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı: Gelen özellikler ve değişiklikler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: devdiscourse
20 May 2023 10:34 - Güncelleme : 20 May 2023 10:37
OnePlus 9/9 Pro için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı: Gelen özellikler ve değişiklikler

OnePlus’ın amiral gemisi telefonları OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro modelleri için, OxygenOS 13.1.0.500 yapı numaralı yeni yazılım güncellemesi yayınlandı.

Çin merkezli teknoloji devi OnePlus’ın, bir dönem performans birincisi telefonları OnePlus​ 9 ve OnePlus 9 Pro modelleri için yeni yazılım güncellemesi çıktı.

Şu anda Hindistan’da indirmeye sunulan güncelleme, OxygenOS13.1.0.500 yapı numarasıyla birlikte her iki telefona da yeni özellikler getiriyor.  Bunun yanı sıra önceki sorunlar tespit edilip, performans iyileştirmelerinin yapıldığını da belirtmekte fayda var.

ONEPLUS 9 SERİSİ İÇİN YENİ GÜNCELLEME İNDİRİLEBİLİR

OnePlus’ın yeni güncellemesi yakında olduğunda telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar gibi cihazlar arasında otomatik bağlantı sağlayan yeni bir otomatik bağlantı seçeneği sunuyor.

Devdiscourse’nin haberine göre sağlık açısından da bu güncelleme, uygulamalardaki ve fotoğraflardaki görüntüleri tanıyabilen ve duyurabilen bir TalkBack özelliğini getiriyor. Ek olarak, kullanıcıların şimdiye odaklanmasına yardımcı olmak için iki mod barındıran ((Deep Zen ve Light Zen) Zen Space uygulamasını sunuyor.

Oyuncular için de yeni gelişmeler var. OnePlus, Game Assistan’a Şampiyona modu ve müzik çalma kontrolü ekledi.

GÜNCELLEMENİN TAM DEĞİŞİKLİK GÜNLÜĞÜ İSE ŞÖYLE

OnePlus 9/9 Pro için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı: Gelen özellikler ve değişiklikler

Kusursuz ara bağlantı

-Yeni otomatik bağlantı özelliği, yakınlardaki telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar arasında otomatik bağlantı sağlar.

Kişiselleştirme

-Omoji'nin işlevselliğini ve kitaplığını genişletir.

Sağlık

-Uygulamalardaki ve Fotoğraflar'daki görüntüleri tanıyan ve bildiren yeni bir TalkBack özelliği ekler.

-Şimdiye odaklanmanıza yardımcı olmak için Deep Zen ve Light Zen olmak üzere iki modla yeni Zen Space uygulamasını ekler.

-Ana ekrandaki yeni bir yardımcı pencere öğesi ve hızlı öğreticilerle Basit modu iyileştirir.

Oyun deneyimi

-Game Assistant'a Şampiyonluk modu ekler. Bu mod, size daha sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak için bildirimleri, çağrıları ve diğer mesajları devre dışı bırakırken performansı artırır.

-Game Assistant'a bir müzik çalma kontrolü ekler, böylece oyun oynarken müziği kolayca dinleyebilir ve kontrol edebilirsiniz.

OnePlus 9/9 Pro için OxygenOS 13.1.0.500 güncellemesi kademeler halinde sunuluyor. Dolayısıyla herkesin güncellemeyi alması birkaç gün veya birkaç hafta alabilir.

Kaynak: devdiscourse
Derleme: Okan Güleş- tgrthaber.com.tr

Kaynak: devdiscourse
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...