Tgrt Haber

OnePlus'tan çok satan 'Ace' serisine yeni üye: Ace V3'ün dikkat çeken özellikleri ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
28 Ocak 2024 12:53 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 12:55
OnePlus'tan çok satan 'Ace' serisine yeni üye: Ace V3'ün dikkat çeken özellikleri ortaya çıktı

OnePlus, sevilen Ace serisi için yeni model üzerine çalışıyor. OnePlus Ace V3'ün iddialı özellikleri sızdırıldı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus​, amiral gemisi telefonlarının yanında uygun fiyatlı modelleriyle de rekabet ediyor.

Ace serisinde önemli bir yol kat eden firma, geçtiğimiz yıl üç farklı Ace modelini piyasaya sürdü. Şubat ayında Ace 2 çıkış yaparken, Mart ayında Ace 2V geldi ve yılı ikinci yarısında ise Ace 2 Pro'yu gördük. 

ONEPLUS ACE 3V İÇİN GERİ SAYIM

Geçtiğimiz yıl çeşitli Ace modellerini piyasaya süren OnePlus, şimdi de Ace 3V'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Üstelik cihazın özellikleri de şimdiden belli oldu.

Gizmochina.com'a göre OnePlus Ace 3V, halihazırda piyasada olan OnePlus Ace 3'ün düşük ve uygun fiyatlı versiyonu olacak.

OnePlus'tan çok satan 'Ace' serisine yeni üye: Ace V3'ün dikkat çeken özellikleri ortaya çıktı

Teknik özellik açısından Ace 3V, ön tarafında 1,5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızını destekleyen OLED ekran​ ile donatılacak. 

İddialı ekrana bir de güçlü işlemci eşlik edecek. Aktarılanlara göre Ace 3V, gücünü Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3'ten alacak. 

Pil tarafında ise OnePlus, fiyat-performans ürününde 100W hızlı şarjı destekleyen 5.500 mAh pil kapasitesine yer verecek. 

Ek olarak telefon, plastik bir çerçeve ile donatılırken arkasında da cam bir panel yer alacak. Son olarak kamera detayları ise bilinmiyor.

Kaynak: Gizmochina

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...