Tgrt Haber

Oppo katlanabilir telefon üretmeyi bırakacak mı? Açıklama geldi

21 Şubat 2024 10:38 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 10:40
Oppo katlanabilir telefon üretmeyi bırakacak mı? Açıklama geldi

Oppo, katlanabilir akıllı telefon üretimine devam edeceğini duyurdu. Şirket söylentilerin aksine pazarda yerini koruyacağını açıkladı.

Çin merkezli teknoloji devi Oppo​, katlanabilir akıllı telefon üretmeyi bırakacağına dair haberlerin yayılmasından sonra açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların doğru olmadığını belirtti, üretime tam gaz devam edeceğinin sinyalini verdi.

Geçtiğimiz günlerde yabancı bir kaynak, BBK Electronics çatısı altında faaliyet göstermeye devam eden Oppo ve Vivo​'nun, 2023 yılında satışlarının önemli ölçüde düşmesi nedeniyle katlanabilir telefon​ pazarına havlu atma kararı aldığını iddia etmişti.

OPPO KATLANABİLİR TELEFON ÜRETMEYE DEVAM EDECEK

Şirket, yukarıda belirtilen söylentiyi yalanlamak ve gelecekteki katlanabilir cihazların geliştirilmesine olan bağlılığının hiçbir şekilde değişmediğine dair güvence vermek için resmi bir açıklama yaptı. Oppo sözcüsü şöyle dedi:

"Oppo'nun katlanabilir akıllı telefon teknolojisinin sürekli geliştirilmesine olan bağlılığı değişmemiştir. Lütfen resmi güncellemelerimiz ve duyurularımızdan haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin."

Oppo katlanabilir telefon üretmeyi bırakacak mı? Açıklama geldi - 1. Resim

Oppo'nun kendisi  katlanabilir telefon pazarında çok fazla başarı elde edememiş olsa da, OnePlus Open (esasen küresel pazarlar için yeniden markalanmış bir Oppo Find N3), birçok eleştirmene göre piyasadaki en iyi büyük boyutlu kitap tarzı katlanabilir cihazdı. İlerleyen dönemde şirket OnePlus Open 2 ve Find N4 Flip'i kullanıcılarıyla buluşturacak.

Öte yandan Vivo ise katlanabilir telefon pazarından çıkıp çıkmayacağına dair resmi bir açıklama yapmadı. Şirket halihazırda X Fold ve X Flip gibi modelleri ile tüketicilerine hizmet veriyor.

Kaynak: GSMArena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...