Tgrt Haber

Oyun deneyimini arşa çıkarıyor: Cyberpunk 2077 için ‘’Ultra Kalite’’ modu kullanıma sunuldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Nexusmods
19 Mart 2023 17:34 - Güncelleme : 19 Mart 2023 17:36
Oyun deneyimini arşa çıkarıyor: Cyberpunk 2077 için ‘’Ultra Kalite’’ modu kullanıma sunuldu

CD Project’in en önemli oyunlarından Cyberpunk 2077 için çok beklenen bir özellik kullanıma sunuldu. Oyuncular artık popüler oyunun HD Reworked Project modifikasyonunun Ultra Kalite versiyonunu da deneyimleyebilir. İşte geliştirilen modun sunduğu ayrıcalıklar.

Popüler oyunlardan Cyberpunk 2077, gerek yapılan güncellemeler gerekse geliştiricilerin ince dokunuşlarıyla çok iyi bir noktaya geldi.

Nişancılık kategorisinde en iddialı oyunlardan biri olan Cyberpunk 2077, ilk piyasaya çıktığında onlarca hata ve çökmelerle karşı karşıya kalıyordu. Artık eski halinden eser bırakmayan oyun için şimdi de kaliteyi ileri seviyeye taşıyan bir mod aktif edildi.

‘’ULTRA KALİTE’’ İLE OYUN DENEYİMİ İLERİ SEVİYEYE TAŞINIYOR

Tanınmış mod yapımcılarından Halk Hogan PL, Cyberpunk 2077 için atıcının optik kalitesini önemli ölçüde iyileştiren HD Reworked Project modifikasyonu oluşturdu.

Mod yapımcısı, Cyberpunk 2077 için modun sokaklar, arazi, duvarlar, kir, bitki örtüsü, grafiti ve nesneler için yüksek çözünürlüklü dokularla geleceğini vaat ediyor.

Görsel kalitedeki önemli iyileştirmelere rağmen kullanılan VRAM belleği hiçbir zaman 12 GiByte'ı geçmedi ve bu hem de  UHD çözünürlükte olmasına rağmen.

Mod oluşturucu Hogan PL, şimdi 4K ekran kullanıcılarına yönelik ultra kaliteli bir sürüm sunuyor. Geliştiriciye göre VRAM'deki artış maksimum 800 MiByte ile sınırlandırılıyor. 703 MiByte boyuttaki Cyberpunk 2077 modunu Nexusmods'tan indirebilirsiniz. 

Kaynak: Nexusmods

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...