Tgrt Haber

Oyunculara müjde: Yıllara meydan okuyan CS:GO 2 resmen geliyor, resmi başvurular yapıldı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: dexerto
19 Mart 2023 10:10 - Güncelleme : 19 Mart 2023 10:14
Oyunculara müjde: Yıllara meydan okuyan CS:GO 2 resmen geliyor, resmi başvurular yapıldı!

Tarihe adını altın harflerle kazdıran CS:GO, on yıla aşkın süreden sonra nihayet güncel bir versiyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Valve, CS:GO 2 için ataklara başladı ve önemli bir virajı daha döndü.

Bir dönemin en popüler nişancılık oyunlarından CS:GO​, günümüzde halen bazı kullanıcılar tarafından oynanmakta. Uzun yıllardır var olan fakat güncelleme​ almayan Counter Strike için oyuncuları sevindirecek gelişme yaşandı.

Birkaç hafta önce CS:GO'nun yeni versiyonu için güncelleme çalışmaları yapıldığı ortaya çıkarken, kullanıcılar Steam kodlarında keşfettiği bu güncelleme kodlarını gözler önüne serdi. Ancak şimdi daha resmi bir gelişme oldu. 

CS:GO 2 İÇİN TİCARİ  MARKA KAYDI YAPILDI

Halihazırda CS:GO güncellemesi için çalışmalar yapılırken, geliştirici Valve​ CS:GO'nun yeni versiyonu için ticari marka kaydı yaptırdı.

Ticari marka kaydı, 17 Mart'ta yapıldı ve başvuruda iki marka var. Bunlardan biri ''CS2'' ve diğer ise ''Counter Strike''. Anlaşıldığı üzere Valve, CS:GO için yeni bir güncelleme hazırladığını açıkça bu hamlesiyle gözler önüne serdi.

Oyunculara müjde: Yıllara meydan okuyan CS:GO 2 resmen geliyor, resmi başvurular yapıldı!

Ayrıca yapılan kaydın "çevrimiçi video oyunları sağlayan eğlence hizmetleri kategorileri" ile ilgili olduğunu da belirtmekte fayda var.

Kaynak: dexerto

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...