Tgrt Haber

Oyunseverler müjde: 200 TL’lik oyun Epic Games’te ücretsiz, işte indirmek için son tarih!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Polygon
26 May 2023 09:09 - Güncelleme : 26 May 2023 09:12
Oyunseverler müjde: 200 TL’lik oyun Epic Games’te ücretsiz, işte indirmek için son tarih!

Epic Games’te hediye yağmuru devam ederken bu haftanın ücretsiz oyunu da açıklandı. 200 TL’lik oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Oyun devi Epic Games​, bir süredir platformda Mega indirimler yapıyor ve bunun yanında ücretsiz oyunlar sunmayı da unutmuyor.  

Her Perşembe olduğu gibi bu hafta da yeni ücretsiz oyun​ perşembe akşam saatlerinde duyuruldu. Epic Games’in duyurusuna göre bu haftaki ücretsiz oyun Fallout: New Vegas oldu. Söz konusu oyun aksiyonseverlere hitap ederken fiyatı da ise ülkemizde 200 TL.

FALLOUT: NEW VEGAS 1 HAZİRAN’A KADAR ÜCRETSİZ

Epic Games Store​ hesabı (ücretsiz) olan PC oyuncuları, Obsidian Entertainment'ın 2010 rol yapma klasiğinin 2011'de yeniden piyasaya sürülen Fallout: New Vegas Ultimate Edition oyununu 1 Haziran’a kadar ücretsiz indirilebilir.

Daha önce de yine Epic Games abonelerinin yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Geçen haftanın gizemli oyunu Death Stranding olurken, bu hafta ise Fallout: New Vegas’ın ücretsiz verilmesi kullanıcıdan beğeni topladı.

EPİC GAMES STORE 2023 SON 1 AYDA SUNULAN OYUNLAR

  • 18 Mayıs - 25 Mayıs: Death Stranding
    - 11 Mayıs - 18 Mayıs: The Sims 4 Daring Lifestyle Paketi
    - 4 Mayıs - 11 Mayıs: Against All Odds, Horizon Chase Turbo, and Kao the Kangaroo.

Kaynak: polygon.com
Derleme: Okan Güleş-tgrthaber.com.tr

Kaynak: Polygon

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...