Tgrt Haber

Oyunseverlere müjde! Epic Games popüler oyunu bedava yaptı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
22 Şubat 2024 20:01 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 20:01
Oyunseverlere müjde! Epic Games popüler oyunu bedava yaptı

Haftanın ücretsiz Epic Games oyunu belli oldu. Platform popüler aksiyon oyunu Super Meat Boy Forever'i ücretsiz olarak dağıtma kararı aldı.

Epic Games ücretsiz oyun​ dağıtımına devam ediyor. Listemizin bu haftaki konuğu aksiyon ve platform türündeki popüler bir yapım olan 'Super Meat Boy Forever' oyunu oldu.

"Team Meat" firması tarafından geliştirilen ve yayınlanan Super Meat Boy Forever, 29 Şubat'a kadar Epic Games üzerinden ücretsiz indirilebilecek.Tek oyunculu modda oynanabilen bir yapım olup, 2010'de piyasaya çıkan Super Meat Boy'un hikayesini devam ettirmekte.

Oyunun Epic Games'teki sayfasında şöyle tanımlanıyor:

"Super Meat Boy'un mücadelesi Super Meat Boy Forever ile geri dönüyor! Seviyeler acımasız ve ölüm kaçınılmaz. Oyuncular aslında sinema için yazılan bir hikâyenin keyfini çıkarırken tanıdıkları yerlerde ve yeni dünyalarda koşacak, zıplayacak, yumruklayacak ve tekme vuracak."

Oyunseverlere müjde! Epic Games popüler oyunu bedava yaptı - 1. Resim

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store​ ücretsiz oyunlarını yüklemek için ilk gereksinim: bir tane Epic hesabına sahip olmak.

Eğer yoksa Epic Games'in resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

Kampanya sınırlı süreyle geçerli olsa da, oyunları bir defa Epic Games hesabınızdaki kütüphaneye eklemeniz yeterli oluyor. Ekledikten sonra ömür boyu sizde kalıyor, yani sanılanın aksine kampanya süresi dolduktan sonra hesabınızdan silinmiyor.

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...