Tgrt Haber

Oyunseverlere müjde: Mortal Kombat 1 geliyor: Fiyatı da belli oldu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: pushsquare
11 May 2023 16:44 - Güncelleme : 11 May 2023 16:47
Oyunseverlere müjde: Mortal Kombat 1 geliyor: Fiyatı da belli oldu!

Bir zamanların efsanevi oyunu Mortal Kombat 1, PS5 için geliyor. Merakla beklenen dövüş oyununun fiyatı da ortaya çıktı.

Dövüş oyunun denince akla ilk Mortal Kombat geliyor. Uzun yıllar PlayStation dahil birçok platformda oynan oyun, ne yazık ki güncelleme almadığı için ortadan piyasadan kaybolmuştu. Ancak Kombat hayranlarını sevindirecek haberler nihayet geldi.

PS Plus sızıntılarıyla tanınan Billbil-Kun, yaklaşan Mortal Kombat oyunu için önemli bilgileri paylaştı. Daha önce ekran pushsquare.com internet sitesinde yer alan habere göre PS5​ için Mortal Kombat 12’nin  varlığı tespit edilirken, aslında bunun Mortal Kombat 1​ ismiyle yeniden piyasaya sürüleceği bildirildi. Peki Mortal Kombat 1’in fiyatı ne kadar olacak?

MORTAL KOMBAT EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

Resmi olarak ne zaman tanıtılacağı açıklanmasa da kaynaklar, PS5 için geliştirilen Kombat 1’in bir PlayStation Vitrini veya Haziran ayındaki Summer Game Fest’te lanse edileceğini söylüyor.

https://twitter.com/billbil_kun/status/1656571645039878145

Buna ek olarak aynı sızıntıyı yapan kaynak, Mortal Kombat’ın üç farklı versiyonu olacağına da dikkat çekti; standart, Premium ve ve yalnızca fiziksel bir Kollector's Edition. Versiyona göre hangi ayrıcalıklar olacağı da yine bilinmeyenler listesinde.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Son olarak Billbil-Kun, Mortal Kombat’ın fiyatı hakkında bilgileri de aktardı. Buna göre popüler dövüş oyunu Kombat 1, PS5, Xbox Series X|S, PC ve Nintendo Switch platformlarına gelecek ve 69,99 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Ne yazık ki PS4 için geleceğine dair bir haber ise bulunmuyor.

Kaynak:pushsquare
Yerelleştirme: Okan Güleş

Kaynak: pushsquare

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...