Tgrt Haber

Palworld'un dudak uçuklatan sunucu parası belli oldu! Adeta servet ödeniyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: PC Gamer
05 Şubat 2024 15:24 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 15:28
Palworld'un dudak uçuklatan sunucu parası belli oldu! Adeta servet ödeniyor

Son dönemin hızla yükselen oyunlarından Palworld'ün, aylık olarak ödenen sunucu parası belli oldu. Ayrıca hizmetin kesilmemesi için de kesin emir var!

Oyun dünyasının parlayan yıldızlarından Palworld, çıkış yaptığı an itibariyle epey yankı uyandırdı. 

Şu ana kadar 19 milyon oyuncuya ulaşan bu oyun, Steam​'de rekorları altüst etmiş durumda. Peki Palworld'ün hiç kesilmeyen sunuculara sahip olduğunu biliyor muydunuz? Evet, PocketPair CEO'su bunun için tam 475.500 dolardan fazla ödeme yaptıklarını açıkladı.

PALWORLD, HİÇ KESİLMEYEN BİR SUNUCUYA SAHİP

Pocketpair CEO'su Takuro Mizobe, Palworld sunucusu için aylık servet değerinde ücret ödüyor. Ancak bu sunuculara olağanüstü paralar verilmesinin ardında hizmetin hiç kesilmeme emri yatıyor. 

Şirket, 475 bin dolar ödediği sunucunun asla kesintiye uğramaması için bu kadar büyük para verdiklerini söylüyor. Elbette bu, oyunun satışlarından elde edilen gelirin yanında hiçbir şey.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Mizobe, Palworld'un Steam'de yaklaşık 12 milyon kopya sattığını söylüyor. Her biri 30 dolardan hesaplandığında ise bu rakam ciddi bir gelir elde edildiği anlamına geliyor. 

Palworld sunucusunun dudak uçuklatan sunucu parası belli oldu! Ne olursa olsun hizmet kesintiye uğramayacak - 1. Resim

Öte yandan Pocketpair, bu oyun için sunucu maliyetine aylık 6 milyon dolar bırakıyor. Palworld ağ mühendisi  Chujo Hiroto ise, ''Ne olursa olsun hizmetin asla kesilmesiemrini takiben, maliyeti ne olursa olsun sunucuları hazırladık" dedi.

Ayrıca sözlerini, '' "Tüm oyuncuların sonuna kadar eğlenebilmesini sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz!'' diyerek tamamladı.

Aynı anda Palworld oynayan kişi sayısı, yıl ilerledikçe kesinlikle daha düşük bir sayıya yerleşecek ve maliyetleri de düşürecektir; ancak Pocketpair kooperatif oyuncu limitini artırmayı planlanlıyor, bu da tam tersi bir etkiye oluşturacaktır.

Kaynak: PC Gamer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...