Tgrt Haber

Parasıyla bile tamir edilemiyor: Google Pixel Watch almadan önce iki kez düşünün

Editör: Okan Güleş / Kaynak: ars tech
16 Eylül 2023 13:29 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 13:30
Parasıyla bile tamir edilemiyor: Google Pixel Watch almadan önce iki kez düşünün

Google'ın giyilebilir teknoloji ürünlerinden Google Pixel Watch için ilginç bir sorun gündemde. Kullanıcılar, ücret ödemeyi kabul etse bile tamir edilemiyor.

Google​'ın donanımsal ürünlerinin, Türkiye'de olmasa bile dünyanın pek çok yerinde satışı gerçekleşiyor. Pixel serisi akıllı telefonların yanı sıra, Pixel akıllı saat ve daha birçok teknolojik ürün raflarda yerini alıyor. Ancak Pixel Watch serisi için ilginç bir sorun gündemde.

The Verge'ün raporuna göre Google, yedek parça konusunda iFixit ile dev bir anlaşmaya sahip. Ancak bu tamir edilmeyen Pixel Watch'u saf dışı bırakıyor gibi.

PİXEL WATCH, TAMİR EDİLEMİYOR

Bazı Pixel Watch kullanıcıları, akıllı saatlerinin çatlak veya kırılan camını yaptırmak için çeşitli forum sayfalarından Google'a çağrıda bulundu.

Ancak 11 ay geçmesinde rağmen herhangi bir cevap gelmedi. Üstelik Google'ın onarım​ hizmeti vermediği de bu olayla birlikte netlik kazandı.

GOOGLE YETKİLİSİ DOĞRULADI

Öte yandan konuya ilişkin Google sözücü The Verge'e verdiği demeçte, "Şu anda Google Pixel Watch için herhangi bir onarım seçeneğimiz yok. Saatiniz hasar gördüyse, değiştirme seçeneklerinizi kontrol etmek için Google Pixel Watch Müşteri Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.'' Cevabını verdi. 

Sonuç olarak bir Pixel Watch satın alırsanız, saatinizi olabildiğince iyi koruyun. Aksi taktirde kırılan veya çatlayan ekran onarım kapsamına alınmadığı için ürününüz artık çöpten farksız olabilir.

Google'ın da bu konuda neden bir önlem almadığı bilinmiyor. Şikayet sayısı günden güne artarken, halen bir çözüm yolu yok.

Kaynak: ars tech
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...