Tgrt Haber

Patron çıldırdı: Amazon Prime Gaming, 1.250 TL'lik ücretsiz oyun veriyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Eurogamer, Amazon Prime Gaming
29 Eylül 2023 12:39 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 12:40
Patron çıldırdı: Amazon Prime Gaming, 1.250 TL'lik ücretsiz oyun veriyor

Amazon Prime Gaming abonelerine Ekim ayında sunulacak ücretsiz oyunlar belli oldu. Toplam değeri 1.250 TL olan 6 adet oyun önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz.

Epic Games, Steam, PlayStation ve Xbox gibi dijital oyun satın alma platformları, düzenli aralıklarda kampanyalar yapıyor. Abonelerine özel oyun indirimleri, oyun içi paket hediyeleri gibi fırsatlar sunarak, oyuncuları maddi anlamda rahatlatıyorlar. 

Yaptığı indirimler ile ses getiren şirketlerden bir tanesi de Amazon. ABD merkezli şirket, aylık 39 TL'ye sunduğu Prime servisi içerisindeki 'Prime Gaming' özelliği ile abonelerine her ay ücretsiz oyun dağıtıyor. Amazon Prime Gaming Ekim 2023 ücretsiz oyun listesi de resmi olarak açıklandı.

AMAZON PRİME GAMİNG EKİM 2023 OYUNLARI

Eurogamer sitesinde yer alan bilgiye göre Amazon Prime Gaming, Ekim ayında 6 tane oyun dağıtacak. Satın almaya kalkarsanız yaklaşık 1.250 Türk Lirası ödemeniz gerekecek olan bu oyunların hepsine beş kuruş vermeden erişebileceksiniz.

Prime Gaming Ekim ayı ücretsiz oyunları şu şekilde:

  • Grunnd (Amazon Games)
  • Ghostwire: Tokyo (Epic Games Store)
  • The Coma 2: Vicious Sisters – Deluxe Edition (GOG)
  • Monster Prom 2: Monster Camp (GOG)
  • The Textorcist (GOG)
  • Golden Light (Epic Games Store)
  • Super Adventure Hand (Amazon Games)

AMAZON ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL ALINIR?

Amazon Prime abonesi olduğunuzda, Prime Gaming otomatik olarak erişime açılıyor. 'Prime Gaming' web sitesindeki "Haftalık Oyun" sekmesi üzerinden ücretsiz oyunları "Talep Et" butonuna basarak alabilirsiniz.

Kaynak: Eurogamer, Amazon Prime Gaming
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...