Tgrt Haber

PlayStation 5 için beklenen güncelleme çıktı! İşte yenilikler

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Game Spot
24 Ocak 2024 17:32 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 17:32
PlayStation 5 için beklenen güncelleme çıktı! İşte yenilikler

Sony, PlayStation 5 kullanıcılarına yeni bir güncelleme sundu. Güncelleme, PS5 kulaklık kullanıcılarını memnun edecek ekolayzır ayarları, Sidetone özelliği (sesli sohbetlerde kendi sesinizi duyabilme) ve geliştirilmiş bağlantı bildirimleri gibi önemli iyileştirmeler içeriyor

PlayStation 5​ kullanıcılarına iyi haber geldi. Yeni bir PS5​ güncellemesi yayınlandı ve bu sefer sadece sistem kararlılığını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda ses ayarları ve kulaklık​ performansında önemli geliştirmeler sunuyor.

YENİ PS5 YAZILIM GÜNCELLEMESİ NELER SUNUYOR?

PS5 kulaklık kullanıcıları, güncelleme​ ile yeni ekolayzır ayarları, Sidetone özelliği (sesli sohbetlerde kendi sesinizi duyabilme), ve geliştirilmiş bağlantı bildirimleri gibi özelliklere kavuştu.

PlayStation 5 için beklenen güncelleme çıktı! İşte yenilikler

Bu iyileştirmeler, yakında piyasaya sürülecek olan Pulse Elite kulaklık için de geçerli olacak. Pulse Explore kulak içi kulaklıklar, geçen kasım ayında PlayStation Portal ile piyasaya sürülmüştü.

200 dolarlık fiyatıyla bu kulaklıklar PS5, PC ve Mac'te kullanılabiliyor. Şarj kutusu, PlayStation Link adaptörü ve altı farklı kulak ucu ile birlikte gelen kulaklıklar, çift mikrofon ve yerleşik yapay zeka ile donatılmış olup, ses kalitesini de en üst düzeye çıkarmayı vaat ediyor.

Ayrıca, Partiler fonksiyonunu sıkça kullanan kullanıcılar için de güzel bir haber var. Güncelleme ile, geçmişte katıldıkları partilerin listesini görebilecekler ve istedikleri partiyi kolayca yeniden başlatabilecekler.

Güncellemenin tam yama notları şu şekilde:

  • Ses ekolayzır özelliğini kullanabilirsiniz.
  • Sesli sohbetlerde kendi sesinizi duymanızı kolaylaştıran Sidetone özelliğini kullanabilirsiniz.
  • Yakınınızdaki Pulse Explorer kablosuz kulaklıklara hızlı bir şekilde bağlanmanıza olanak tanıyan bir bildirim göreceksiniz. Bu bildirim aracılığıyla bilgisayarınızdan PS5'inize bağlantıyı kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Sistem yazılımı performansı ve stabilitesi artırıldı.
  • Bazı ekranlardaki mesajlar ve kullanılabilirlik iyileştirildi.

Kaynak: Game Spot
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...