Tgrt Haber

PlayStation 6'nın piyasaya çıkacağı tarih belli oldu: Sony çok uzun zaman bekletecek!

25 Kasım 2022 23:50 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 23:56
PlayStation 6'nın piyasaya çıkacağı tarih belli oldu: Sony çok uzun zaman bekletecek!

Oyun konsolu denince akla gelen ilk şirketlerden Sony'nin, bir sonraki konsolu PlayStation 6'yı piyasaya süreceği tarih ortaya çıktı.

Oyun konsollarıyla adını dünyaya duyuran Sony​, son olarak PlayStation 5​ konsoluyla karşımıza çıktı. Henüz markanın bir sonraki konsolu için bir bilgi bulunmazken, şirketin dahili belgeleri PlayStation 6 olması beklenen konsolun çıkış tarihini gözler önüne seriyor.

Sony'nin Cal of Duty oyununu satın alacağına ilişkin belgelerde, şirketin geliştirdiği yeni nesil konsola dair de birtakım bilgiler sızdırıldı. Belgeye göre PlayStation 6 beklenenden daha uzun sürede gelecek.

PS6 EN AZ 2027'DE GELECEK

Yeni nesil PlayStation 6, sızdıırlan belgelere göre en az 2027'de piyasaya çıkacak. Öte yandan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S​ için yeni versiyonlar olacak mı sorusu da merak konusu.

Xbox One ve PlayStation 4 için ara versiyonlarla döngü desteklenmişti. Bazı kaynaklar gelecek yıl içerisinde daha ince veya daha güçlü versiyonlar bekliyor.

Diğer taraftan Microsoft’un bulut oyunculuğunu yaygınlaştırmak için yoğun çalışmaları da dikkatlerden kaçmıyor. Yaklaşık 5 yıllık bir süreç içerisinde bulut oyunculuğun gelişimi yeni nesil konsolların çıkışını da etkileyebilir.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
theispir®28 Kasım 2022 08:14

Ps5 milletin elinde patlayacak, Pro zamaninda niye çıkmadı. Zaten sistemler aralarında fazla fark acik yok,

Sonraki Haber Yükleniyor...