Tgrt Haber

PS Plus Kasım 2022 ücretsiz oyunlar belli oldu: İşte merakla beklenen liste

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gamespot
26 Ekim 2022 09:56 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 09:58
PS Plus Kasım 2022 ücretsiz oyunlar belli oldu: İşte merakla beklenen liste

Her ay PS Plus kitaplığına ücretsiz oyunlar ekleyen Sony'nin, kasım ayında sunacağı yeni içerikler belli oldu. İşte Kasım 2022 ücretsiz oyunların listesi.

Her ay birbirinden farklı içerikleriyle karşımıza çıkan Sony, oyun kütüphanesini düzenli olarak güncellemeye devam ediyor. Ekim 2022 listesinde aksiyon dolu oyunlara yer veren Sony'nin, önümüzdeki ay listeye ekleyeceği oyunlar da belli oldu. İşte PlayStation Plus​ Kasım 2022 listesi...

 Hem PlayStation Plus hem de Amazon Prime Gaming için kullanıma sunulacak ücretsiz oyunlar, yeni deneyimler yaşamak isteyen kişiler için ilginç oyunlarla geliyor. 

KASIM 2022'DE GELECEK OYUNLAR

PS Plus Kasım 2022'de sunulacak ücretsiz oyunlardan ilki Nioh 2. Bu oyun bilmeyenler için, Ninja Gaiden'ın keskin kılıç oyununu Dark Souls'un mekaniğiyle birleştiren Team Ninja'nın yokai öldürme aksiyon oyunudur.  Nioh 2, hem PS5​ hem de PS4 için ücretsiz olarak sunulacak.

Listede yer alacak bir başka oyun ise Lego Harry Potter Koleksiyonu. Oyun 2016'da piyasaya sürüldüğü için çok yeni olduğu söylenemez. Ancak yıllardır oyuncuların ilgisin gördü ve popülerlik yakalamayı da başardı. Eğer daha önce Lego Star Wars: The Skywalker Saga oynadıysanız, kesinlikle bu oyuna da göz atmanızda fayda var.

PS Plus Kasım 2022 ücretsiz oyunlar belli oldu: İşte merakla beklenen liste

PS Plus Kasım 2022'de ücretsiz verilecek bir başka oyun ise Heavenly Bodies. PS5 ve PS4 sürümlerinde de oynanabilen oyun, fizik tabanlı. Bulmacaları çözüp sıfır yerçekimi ortamını keşfederek heyecan dolu bölümlerde zaman geçirebilirsiniz. 

Söz konusu PS Plus Essential oyunları, üst kademe PS Plus Extra ve Premium/Deluxe aboneleri tarafından da ücretsiz elde edilebilecek.

 

 

 

Kaynak: gamespot

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...