Tgrt Haber

PlayStation 'State of Play' etkinliği duyuruldu! Neler bekleniyor?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TechRadar
29 Ocak 2024 21:08 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 21:08
PlayStation 'State of Play' etkinliği duyuruldu! Neler bekleniyor?

Sony, yılın ilk State of Play etkinliğini duyurdu. 15'ten fazla oyunun yer alacağı bu etkinlik canlı olarak izlenebilecek.

Teknoloji devi Sony​, 31 Ocak Çarşamba günü oldukça kapsamlı bir State of Play etkinliği gerçekleştireceğini açıkladı. Yılın ilk PlayStation​ etkinliği olacak bu organizasyonun yaklaşık 40 dakika süreceği ve 15'ten fazla oyunla ilgili duyuruya ev sahipliği yapacağı da bildirildi.

PLAYSTATİON STATE OF PLAY ETKİNLİĞİNDE NELER OLACAK?

Sony, X hesabından yaptığı açıklamada, her ikisi de PlayStation 5 özel oyunu olan Stellar Blade ve Rise of the Ronin'in kapsamlı incelemelerinin State of Play etkinliğinde gösterileceğini belirtti.

Shift Up tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu Stellar Blade'in çıkış tarihi henüz onaylanmış değil. Ancak Rise of the Ronin'in 22 Mart'ta piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bununla birlikte PlayStation'un internet sitesinde yayınlanan blog yazısında, State of Play etkinliğinde "2024 ve sonrasında PlayStation 5 ve PSVR2'ye gelecek diğer oyunlardan" bahsedileceği bilgisi de paylaşılıyor.

STATE OF PLAY ETKİNLİĞİ SAAT KAÇTA?

State of Play etkinliği, 31 Ocak'ı 1 Şubat'a bağlayan gece saat 01.00'da Sony'nin YouTube, Twitch ve TikTok hesapları üzerinden canlı yayınlanacak.

Kaynak: TechRadar
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...