Tgrt Haber

PS Plus aboneleri müjde: Ocak ayı ücretsiz oyunları belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2023 13:38 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 13:39
PS Plus aboneleri müjde: Ocak ayı ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games’in ücretsiz oyunları abonelerin yüzünü güldürürken bir müjde de Sony cephesinden geldi. Sony, PS Plus abonelerine Ocak ayında sunacağı ücretsiz oyunları açıkladı.

Epic Games’in yıl sonuna kadar ücretsiz vereceği 16 oyun promosyonu hız kesmeden sürüyor. Şu ana kadar bilinen bilinmeyen pek çok ücretli oyun Epic kullanıcılarına ücretsiz olarak verildi.

Epic Games​ bu hediyeleriyle dikkat çekerken, Sony de PS Plus​ abonelerine Ocak ayında vereceği ücretsiz oyunları açıkladı. Paylaşılan listede toplam 3 oyun yer alıyor.

PS PLUS OCAK AYINDA 3 OYUN ÜCRETSİZ

Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. 

Bilindiği üzere Aralık ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable olmak üzere üç yeni yapım eklenmişti. 

PS Plus aboneleri müjde: Ocak ayı ücretsiz oyunları belli oldu

Ocak ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise A Plague Tale: Requiem, Evil West ve Nobody Saves the World olacak.

Söz konusu oyunlar  2 Ocak'tan Salı gününden 1 Şubat Perşembe gününe kadar erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca 2 Ocak tarihine kadar Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable'ı oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

-A Plague Tale: Requiem

-Evil West

-Nobody Saves the World

Sony tarafından aktarıldığı üzere üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...