Tgrt Haber

realme 11 müthiş özellikleri ve uygun fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 12:31 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 12:32
realme 11 müthiş özellikleri ve uygun fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticisi realme, amiral gemisi modeli realme 11'i Türkiye'de tanıttı. Şık tasarımıyla dikkat çeken telefon, uygun fiyatıyla da yeni bir rekabet ortamı oluşturuyor.

Akıllı telefon​ pazarında kıyasıya rekabet yeni yılda da hız kesmiyor. Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticilerinden Realme​, sevilen modeli Realme 11'i Türkiye​ pazarında satışa çıkardı. 

Teknoloji devi, 11 serisinin yeni üyesi realme 11'i resmen piyasaya sürdü. Mobil oyun tutkunlarını heyecanlandıracak özellikleriyle dikkat çeken realme 11, yüksek performanslı işlemcisi, geniş RAM kapasitesi ve hızlı şarj özellikleri ile oyun deneyimini zirveye taşıyor. 

REALME 11, TÜRKİYE'DE SATIŞA ÇIKTI

realme 11, Helio G99 Gaming Yonga Seti sayesinde oyun performansında yeni bir seviyeye ulaşıyor. Bu 8 çekirdekli işlemci, yüksek kaliteli grafikler ve akıcı oyunlar için mükemmel bir seçim. 16GB'a kadar dinamik RAM desteği ile çoklu görev yaparken bile kesintisiz bir oyun keyfi yaşayabilirsiniz. realme 11, mobil oyun tutkunları için tasarlanan akıllı telefon olarak geliyor.

realme 11, güçlü işlemcisi ve performans odaklı özellikleriyle oyuncular için ilgi çekici bir seçenek olacak. realme 11’in özellikle PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile ve Mobile Legends gibi popüler oyunlarda sorunsuz bir oyun deneyimi sunması bekleniyor. 

realme 11 müthiş özellikleri ve uygun fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı

realme 11, yüksek performanslı işlemcisi ve oyun dostu özellikleriyle oyuncuların dikkatini çekecek bir seçenek olacak. Bu telefon, PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile ve Mobile Legends gibi sevilen oyunlarda akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

HIZLI ŞARJ SEÇENEĞİ

Çinli şirketin iddialı modeli, uzun oyun seansları arasında kısa molalar vermek isteyen oyun severler için 67W SUPERVOOC şarj teknolojisi ile sadece 17 dakikada %1'den %50'ye şarj olma özelliğini taşıyor. 15 dakikalık şarj ile 2 saat oyun keyfini mümkün hale getiren realme 11 ile oyun keyfi hız kesmiyor.  

realme 11 müthiş özellikleri ve uygun fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı

YÜKSEK KAPASİTELİ DEPOLAMA

256 GB'lık depolama alanıyla segmentinde lider konuma yükselen realme 11, rakiplerini geride bırakarak büyük boyutlu oyunları, filmleri ve uygulamaları rahatlıkla saklayabiliyor. realme 11'in geniş depolama alanı, günde 4 MB boyutunda 40 fotoğraf çekildiğinde bile, yaklaşık 4 yıl boyunca hafıza sorunu yaşamadan kullanım imkanı sağlıyor. Bu da kullanıcıların, uzun yıllar boyunca telefonlarını depolama endişesi yaşamadan kullanabilmelerini mümkün kılıyor.

ŞIK TASARIM

realme 11, çerçeve tasarımını lüks saatlerden esinlenerek oluşturulan ve düzenli bir kamera yerleşimi ile dikkat çeken göz alıcı bir tasarıma sahip. Saatlerdeki çerçeve estetiğinden ilham alınan bu tasarım, özellikle kamera düzeni ile birleşerek şıklığını ön plana çıkarıyor.

Arka kapakta ise, nadir görülen özelliklerden olan S şekilli Işık Efekti, Yıldız Işığı Dokusu ve Degrade Altın rengi ile büyüleyici bir görselliğe sahip. Ayrıca, segmentin en yüksek megapiksel değeri olan 108 MP'lik kaliteli kamerasıyla realme 11, kullanıcılarına hem gündüz hem de gece benzersiz fotoğraf kareleri yakalama fırsatı sunuyor. 

REALME 11 TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Fiyat-performans ürünü olarak karşımıza çıkan ve tasarımıyla dikkat çeken Realme 11'in Türkiye fiyatı da  belli oldu. Buna göre bu telefonun tavsiye edilen satış fiyatı 12.44 TL olarak açıklandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...