Tgrt Haber

Redmi 12 tanıtım öncesi fiyatı ve görüntüleriyle ortaya çıktı: Türkiye’de yok satar!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 16:26 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 16:28
Redmi 12 tanıtım öncesi fiyatı ve görüntüleriyle ortaya çıktı: Türkiye’de yok satar!

Xiaomi’nin yeni bütçe dostu telefonu Redmi 12 çok yakında geliyor. Tanıtım tarihine doğru adım adım ilerlerken cihaza ait yeni görüntüler ortaya çıktık. Ayrıca fiyatı da yine kaynaklar tarafından sızdırıldı.

Amiral gemisi ve bütçe dostu telefonlarıyla milyonlarca kullanıcıya hitap eden Xiaomi​, çok yakında yeni Redmi 12 modeliyle karşımıza çıkacak. Benzer modelleriyle bugüne kadar düşük fiyatlı telefonlar arasında zirveye oturan Çinli üretici, aynı performansı Redmi 12’de de göstermek istiyor.

Cihazın pek çok özelliği ve tasarımına ilişkin görüntüler daha önce ortaya çıkmıştı. Ancak lansmana adım adım ilerlerken Redmi 12’nin hem fiyatı hem de güncel render görüntüleri de sızdırıldı. Böylece cihazın tasarımı da onaylanmış oldu.

REDMİ 12’NİN KUTUSU CANLI SIZDIRILDI

Redmi 12’nin sızan görüntüleri tasarımına ilişkin birçok detayı gözler önüne seriyor. Uygun fiyatlı olması beklenen telefonun kutusu da canlı olarak sızdırıldı. Buna ek olarak bir başka kaynak tarafından fiyatına dair ekran görüntüleri de paylaşıldı.

Redmi 12 tanıtım öncesi fiyatı ve görüntüleriyle ortaya çıktı: Türkiye’de yok satar!

Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Redmi 12, 209 Euro fiyat​ etiketiyle karşımıza çıkacak. Telefonun tasarımı ise render görüntülerinde ve kutuda gördüklerinizden ibaret olacak.

Önceki sızıntı ve  söylentilere göre Xiaomi Redmi 12, Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.79 inçlik bir LCD ekranla donatılacak . Ön kısım "delikli" bir tasarıma sahip olurken, selfie kamerası da bu deliğin içerisinde olacak.

Redmi 12 tanıtım öncesi fiyatı ve görüntüleriyle ortaya çıktı: Türkiye’de yok satar!

Kameralar açısından Redmi 12, 50MP ana sensör, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP alan derinliği sensörü dahil olmak üzere üçlü kamera sistemi ile gelecek. Ön tarafta ise 8 Megapiksel çözünürlükte selfie kamerası yer alacak.

RAM ve depolama tarafında ise telefon; microSD kart okuyucu aracılığıyla 1TB'nin daha da genişletilmesini destekleyen 4GB / 8GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama ile gelecek. İşlemci tarafında ise gücünü MediaTek Helio G88’den alacak.

Kaynak: tgrthaber

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...