Tgrt Haber

Redmi Buds 5, gürültü engelleme ve uzun pil ömrüyle tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Editör: Okan Güleş / Kaynak: GSM Arena
24 Eylül 2023 13:36 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 13:43
Redmi Buds 5, gürültü engelleme ve uzun pil ömrüyle tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Xiaomi, kablosuz kulaklık ailesini Redmi Buds 5 ile genişletti. Çinli firma, uzun pil ömrü sunan Redmi Buds 5 kablosuz kulaklığını tanıttı.

Xiaomi​, bu hafta akıllı telefon ve kablosuz kulaklık​ ailesine yeni ürünler ekledi. Redmi Note 13 serisinin yanı sıra teknoloji devi, kablosuz kulaklığı Redmi Buds 5’i de piyasaya sürdü.

TWS kategorisinde yer alan kablosuz kulaklık, uygun fiyata amiral gemisi sınıfı özellikleri getiriyor. Öyle ki bu, bir önceki nesle kıyasla önemli bir kilometre taşı. 

REDMİ BUDS 5 ÖZELLİKLERİ

Yeni Redmi Buds 5'in en dikkat çekici özelliği, sizin de ayarlayabileceğiniz 46 dB gürültü engelleme özelliği. Yazılım, dış sese ihtiyaç duyduğunuzda üç gürültü engelleme modu ve üç şeffaflık modu arasında seçim yapmanıza olanak tanıyor.

Redmi Buds 5, gürültü engelleme ve uzun pil ömrüyle tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha da önemlisi Xiaomi, iki gürültü engelleyici mikrofona yardımcı olmak için yapay zeka destekli yeni bir algoritma kullandı. Bunun yanı sıra Buds 5 ile ses kalitesinde de önemli iyileştirmeler var. Gsmarena’ya göre Xiaomi bu kulaklıkta  hassas sarımlı bobin ve titanyum kaplı diyaframa sahip 12,4 mm sürücülere yer verdi. Pil ömrü açısından ise Buds 5, şarj kutusuyla 40 saat çalma süresine sahip. Ayrıca 5 dakikalık hızlı şarj işlemi ile iki saate kadar müzik dinleyebilirsiniz. 

Fiyata gelecek olursak Redmi Buds 5, Çin’de 27 dolarlık bir fiyattan satışa sunuldu. Kulaklığın Çin dışına da ilerleyen zamanda çıkması bekleniyor.

Kaynak: GSM Arena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...