Tgrt Haber

Redmi Note 13 Pro+ kamerası ne kadar başarılı? Merakla beklenen DxOMark puanları açıklandı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: DxOMark
30 Ocak 2024 17:15 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 17:16
Redmi Note 13 Pro+ kamerası ne kadar başarılı? Merakla beklenen DxOMark puanları açıklandı

Akıllı telefonların kamera testlerini gerçekleştiren DxOMark ekibi, fiyat-performans ürünü Redmi Note 13 Pro+ için de notunu verdi.

Xiaomi​'nin uygun fiyatlı telefon kategorisinde yer alan Redmi​, hem dünya hem de Türkiye'de geniş kullanıcı kitlesine sahip. Her yıl yeni modellerle güncellenen Redmi serisi, bu yılda Redmi Note 13 serisiyle çıkış yaptı.

Serinin en iyi modellerinden Redmi Note 13 Pro+ ise, popüler test platformu DxOMark​'ın kamera testlerine tabii tutuldu. Peki kamera tarafında beklentileri karşıladı mı? İşte DxOMark'ın verdiği not...

REDMİ NOTE 13 PRO+'IN KAMERA NOTU BELLİ OLDU

DxOMark, genel sıralamada Redmi Note 13 Pro+’ı 121 puanla değerlendirdi. Cihaz resmi olarak sıralamada 75. sırada yer alsa da, bu, üst düzey rakipleri Samsung Galaxy S22, OnePlus 9 Pro ve 10 Pro, Pixel 6a ve iPhone 11 Pro Max ile benzer puanları paylaşarak dikkat çekici bir başarı elde ettiği anlamına geliyor.

Redmi Note 13 Pro+ kamerası ne kadar başarılı? Merakla beklenen DxOMark puanları açıklandı

Redmi Note 13 Pro+, fotoğraf ve video çekimi konusunda başarılı bir performans gösteriyor. Özellikle iyi ışıklandırılmış ortamlarda, kaliteli görüntüler elde edebiliyor. Fakat, karanlık ortamlarda bazı sorunlarla karşılaşıyor. Bu durum, ucuz akıllı telefonlarda sık rastlanan bir problem olarak değerlendirilmekte

Redmi Note 13 Pro+, MediaTek Dimensity 7200 Ultra işlemcisi, 256 GB'dan başlayan bellek seçenekleri ve 120 watt hızlı şarj desteği ile donatılmış bir cihaz. Bu özellikler, telefonun performans ve kullanıcı deneyimi konusunda Cihazın ülkemizdeki fiyatı ise 24.999 TL.

Kaynak: DxOMark
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...