Tgrt Haber

Reklam filminde dikkat çeken detay: Google'ın ilk katlanabilir telefonu Pixel Fold kendini gösterdi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
10 May 2023 13:07 - Güncelleme : 10 May 2023 13:08
Reklam filminde dikkat çeken detay: Google'ın ilk katlanabilir telefonu Pixel Fold kendini gösterdi

Google'ın ilk katlanabilir akıllı telefonu Pixel Fold için resmi tanıtım tarihi 10.05.2023. Ancak lanman öncesi yayınlanan bir reklamda Pixel Fold ayrıntılı olarak gösterildi.

Samsung, Huawei, Oppo ve diğer markaların halihazırda katlanabilir telefonları var. Google​ ise bu alanda biraz geri kalsa da, kısa süre sonra ilk katlanabilir modeli Pixel Fold ile karşımıza çıkacak.

Şirketin uzun süredir Pixel Fold üzerine çalıştığını hepimiz biliyorduk. Şimdi ise lansman öncesi yayınlanan bir reklam filmi, Google'ın katlanabilir telefonunu tasarımıyla gözler önüne seriyor. 

PİXEL FOLD TANITILMADAN GÖSTERİLDİ

Google I/O etkinliğinde tanıtılacak Pixel Fold, duyurudan önce YouTube'da bir reklamda yer aldı. Liste dışı olarak paylaşılan videoda NBA yıldızları ve katlanabilir telefonun günlük kullanımına ilişkin birçok görüntüsü bulunuyor.

Reklam filminde dikkat çeken detay: Google'ın ilk katlanabilir telefonu Pixel Fold kendini gösterdi

Bununla beraber Google'ın ilk katlanabilir telefonu için de soru işaretleri ortadan kalkmış oldu. Cihazın teknik detayları her ne kadar bilinmese de, çok merak edilen tasarımı reklam filminde onaylandı. 

Çok sayıda menteşeye sahip bu cihaz, kapalı, tamamen açık ve 90 derecelik açıyla masanın üzerine yerleştirilmiş. Söz konusu görüntüde Giannis Antetokounmpo'nun görüntülü bir arama gerçekleştirdiği görünüyor. Burada dahili ve harici ekranlar arasında sorunsuz şekilde geçiş yapıldığı gösteriliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

The Verge'ün aktardığına göre Google'ın Pixel Fold model katlanabilir telefonu, iç ekranında 7.6 inç 2208x1840, 379 ppi) OLED, dış ekranında ise  5,8 inç (2092x1080, 408 ppi) OLED ekranla gelecek. 

Cihazın bugün akşam saatlerinde resmiyet kazanması bekleniyor. Güncel bilgiler için takipte kalmaya devam edin. 

Kaynak: The Verge
Yerelleştirme: Okan Güleş-TGRT Haber

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...