Tgrt Haber

Resident Evil 4 Remake, iPhone, iPad ve Mac için çıkış yaptı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 10:19 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 10:21
Resident Evil 4 Remake, iPhone, iPad ve Mac için çıkış yaptı

Capcom’un yeni strateji oyunu Resident Evil 4 Remake, iPhone’un yanı sıra iPad ve Mac bilgisayarlar için çıkış yaptı.

Apple, iPhone​ 15 serisiyle birlikte konsol oyunlarını oynamayı mümkün kıldı. Bu gelişmenin ardından popüler olan bazı oyunların iPhone, iPad ve Mac için  versiyonları da çıkış yaptı.

Buna son eklenen oyun ise Resident Evil 4 Remake oldu. Capcom, popüler oyununu iPhone’un yanı sıra, desteklenen iPad ve Mac modelleri için indirilebilir hale getirdi.

RESİDENT EVİL 4 REMAKE, İNDİRMEYE SUNULDU

Resident Evil 4 aksiyon oyununun yeniden yapımını yayınlayan Capcom, bu oyunu App Store’da indirmeye sundu. 

Bu oyun iPhone 15 Pro​, iPhone 15 Pro Max, Apple M1 işlemcili ve sonraki sürümlere sahip iPad ve Mac ile uyumlu. Ayrıca cihazların iOS 17.0+, iPadOS 17.0+ ve macOS 13.0+ veya daha üstü bir sürüme sahip olması gerekiyor.

MrMacRight isimli bir YouTuber, bu oyunu iPhone 15 Pro’da test etti. Gerçekleşen testte oyun, 1560x720 piksel çözünürlükte ve 30 fps kare hızı sınırıyla oynanabildi. Aktif sahnelerde frekansın 25 ila 30 fps arasında düşüşler yaşadığı görüldü. Güç modu etkinleştirildiğinde ise bu 25 FPS’in altına kadar indi. Ayrıca 52 dakikalık oyunda pil tüketimi de yüzde 52 olarak kaydedildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...