Tgrt Haber

RTX 40 ekran kartı... Acer, performans canavarı Predator Triton Neo 16'yı tanıttı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 11:52 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 11:55
RTX 40 ekran kartı... Acer, performans canavarı Predator Triton Neo 16'yı tanıttı

Intel'in yeni nesil Core-Ultra işlemcilerini piyasaya sürmesiyle birlikte Acer, bu işlemciden güç alan yeni dizüstü bilgisayarı Predator Triton Neo 16'yı tanıttı.

Bilgisayar sektörünün köklü şirketlerinden Acer, Intel​'in yeni işlemcisinden güç alan ilk dizüstü bilgisayarını tanıttı.

Oyuncular için tasarlanan Predator Triton Neo 16, Intel'in Core-Ultra işlemcisinden güç alırken, aynı zamanda RTX 40 ekran kartıyla performansı ileri seviyeye taşıyor.

CORE ULTRA İŞLEMCİ İLE ÜST DÜZEY PERFORMANS

Acer Predetor Triton Neo 16 1Predator Triton Neo 16, 5. nesil AeroBlade fanını CPU’nun sıvı metal termal macunuyla birleştirerek dizüstü bilgisayarın tam hızda çalışmasını sağlayan gelişmiş soğutma teknolojisi ile donatıldı. Core Ultra H serisi işlemciye ek olarak ürün, NVIDIA DLSS 3.5 teknolojisini destekleyen RTX 4070 GPU'Ya sahip. 

Ekran özellikleri açısından bu bilgisayar 3.2K çözünürlüğe ve 165Hz yenileme hızına kadar ekranla donatıldı. %100 DCI-P3 renk gamına sahip ve Calman sertifikasını geçerken, film benzeri gerçekçi renkler sunabiliyor ve mükemmel performans ortaya koyuyor. 

Arayüzler açısından bu dizüstü bilgisayar HDMI, Thunderbolt 4 ve Micro SD kart yuvalarıyla donatıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...