Tgrt Haber

Sadece IQ puanı 130 olanlar görebiliyor: Resimdeki hatayı bulmanız için 7 saniyeniz var...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2023 16:44 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 16:48
Sadece IQ puanı 130 olanlar görebiliyor: Resimdeki hatayı bulmanız için 7 saniyeniz var...

Zekanıza ne kadar güveniyorsunuz? Resimdeki Eğer resimdeki hatayı 7 saniye içinde bulabilirseniz yüksek IQ'ya sahip olduğunuz söyleniyor.

Kişilik testleri ve optik illüzyonlar sayesinde zeka testleri yapabilir, kişilik tahminlerini gözden geçirebilirsiniz. Bu alanda yüzlerce test var ve hepsi birbirinden eğlenceli. Öyle ki zaman zaman içinden çıkılamayan durumlar olduğunu da söylemekte fayda var.

Ancak bu içerikte görmüş olduğunuz resim​, eğer zekanıza güveniyorsanız sizleri çok fazla zorlamayacak. 7 saniyelik sürede yemek yiyen kadının nasıl bir hata yaptığını sadece yüksek IQ​'lu insanlar kısa sürede fark edebiliyor. Peki siz fark ettiniz mi?

7 SANİYE İÇERİSİNDE HATAYI FARK EDEBİLDİNİZ Mİ?

Zeka soruları genellikle okuyucunun analitik ve problem çözme yeteneklerini ortaya çıkarıyor. Bu resim de onlardan biri. Masada duran bir kadın yemek yiyor, ancak ortada ilginç bir hata var. 

Eğer sizler de zekanıza güveniyor ve içeriği buraya kadar okuduysanız hatayı çoktan bulmuş olmanız gerekiyor. Hazırsanız son bir kez daha bakın ve geri sayıma geçin; 7-6-5-4-3-2-1 ve 0. Bulabildiniz mi?

İŞTE CEVABI

Sadece IQ puanı 130 olanlar görebiliyor: Resimdeki hatayı bulmanız için 7 saniyeniz var...

Aslında resimdeki hatayı bulmak için çok bir çaba sarf etmek gerekmiyor. Çünkü kadın çorbayı kaşıkla içiyor ve bu nedenle çorba da masaya dökülüyor. Zeka testini yapanlara göre yüksek IQ'lu insanslar bu hatayı saniyeler içerisinde tespit edebiliyor. Sizler de bu hatayı kaç saniyede fark ettiğiniz yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...