Tgrt Haber

Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini yayınladı: İşte ilk alan model

Editör: Okan Güleş / Kaynak: sammobile
22 Ekim 2022 20:47 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 20:48
Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini yayınladı: İşte ilk alan model

Samsung, birkaç aydır testlerini sürdürdüğü, geçtiğimiz günlerde ise resmi duyurusunu yaptığı Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini yayınlamaya başladı.

Google'ın yeni işletim sistemi Android 13, nihayet Pixel serisi cihazların ardından diğer markaların cihazına da gelmeye başladı. Şirketler birkaç aydır Android 13 güncellemesini yeni arayüzleri ile test ederken, Samsung​ ise bu güncellemeyi kararlı olarak yayınlamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Samsung, One UI 5güncellemesini yeni özelliklerle duyurmuştu. Ardından birkaç modelini beta test programına dahil eden şirket, bugün ise Android 13 güncellemesinin resmi dağıtımına başladı.

One UI 5 güncellemesiyle gelen Android 13 güncellemesi, şimdilik sadece firmanın en son amiral gemisi için yayınlandı. Birkaç aydır test sürecindeki Galaxy S22​, yeni özellikleri alan ilk model oldu.

S22, ONE UI 5 GÜNCELLEMESİNİ ALDI

Teknoloji devi Samsung, bugün İtalya'dan başlayarak Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini sunmaya başladı. Güncelleme şu anda; Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra için indirilmeye sunuldu. Gözler bu gelişmeyle diğer modellere de çevrilmiş durumda.

Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini yayınladı: İşte ilk alan model

Halihazırda 10'a yakın modelini test programına alan Samsung, önümüzdeki haftalarda bu cihazlar için de Android 13 güncellemesini kademeler halinde yayınlayacak. Z Flip 3, Fold 3 ve Flip 4 ile Fold 4 yıl sonuna kadar güncellemeyi alacak. Öte yandan bütçe dostu Galaxy A52'nin de yeni yıl öncesi güncellemeyi alması bekleniyor. 

 

Kaynak: sammobile

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...