Tgrt Haber

Samsung bir ilke imza atacak: Galaxy S23'te 'Gorilla Glass Victus 2' sürprizi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: androidpolice
27 Ocak 2023 09:18 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 09:35
Samsung bir ilke imza atacak: Galaxy S23'te 'Gorilla Glass Victus 2' sürprizi

Tanıtımına günler kala Galaxy S23 ailesinden yeni bilgiler üst üste gelmeye devam ediyor. Samsung, bugüne kadarki en iyi telefonlarında bir ilke daha imza atacak. Gorilla Glass Victus 2 teknolojisi S23 serisiyle karşımıza çıkacak.

Önümüzdeki günlerde 'Galaxy Unpacked' etkinliğine ev sahipliği yapacak Samsung​, yeni amiral gemisi Galaxy S23​'leri tanıtacak.

1 Şubat'ta piyasaya sürülecek telefonlar için tüm detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, Samsung'un 'Gorilla Glass Victus 2' ile bir ilke daha imza atacağı Corning firması tarafından doğrulandı.

EN SON SEVİYE KORUMA OLACAK

Akıllı telefonların dayanıklılığı üzerine teknolojiler geliştiren Corning, 1 Şubat'ta tanıtılacak S23 serisinin en güçlü Gorilla Glass Victus 2'yi kullanacağını doğruladı.

Geliştirilen Victus 2 koruması pek çok alanda hayat kurtaracak. Örneğin cihaz asfalt veya beton gibi pürüzlü zeminlere düştüğünde diğer modellere nispeten daha çok hayatta kalacak. Firmaya göre telefon 1 metreye kadar yükseklikten düşse bile dayanıklılık gösterebilecek.

Samsung bir ilke imza atacak: Galaxy S23'te 'Gorilla Glass Victus 2' sürprizi

S23'lerde olduğu gibi Samsung, S22 serisinde de Gorilla Glass'ı tercih etti. Hem arka hem ön korumayla donatılan S22, oldukça dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyordu. Muhtemelen Gorilla Glass Victus 2'de S23 serisinin hem önünü hem arkasını koruyacaktır.

Kaynak: androidpolice

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...