Tgrt Haber

Samsung, bir ülkede marka ismini değiştirdi: Artık ‘Galaxy’ yok!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
02 Mart 2023 12:56 - Güncelleme : 02 Mart 2023 12:56
Samsung, bir ülkede marka ismini değiştirdi: Artık ‘Galaxy’ yok!

Galaxy markası altında telefonlarıyla faaliyetlerini sürdüren Samsung, bir ülkede yeniden markalaşmaya giderek ‘Galaxy’ ismini kaldırdı.

Samsung​, uzun yıllardır Galaxy​ serisi telefonlarıyla hizmet veriyor. Teknoloji devinin katlanabilir modelellerinden amiral gemisine kadar tüm telefonları Galaxy markası adı altında satıyor.

Ancak Japonya’da yeniden markalaşmaya giden Güney Koreli teknoloji devi, ‘Galaxy’ markasını ülkeden kaldırdı. Peki yerine ne kullanılıyor?

ARTIK SADECE ‘SAMSUNG’ VAR

Gizmochina’nın aktardığına göre teknoloji devi Samsung, artık Japonya’da ‘Galaxy’ adını kullanmayacak. Bunun yerine sadece Samsung adını taşıyacak. Amaç ise tıpkı Apple’da olduğu gibi orijinal markasıyla tanındığı Japonya’da bunu tek isim çatısı altında tutmak.

Yeniden markalaşma sonrası ülkedeki Samsung bayilerinde de değişiklik olacak. Bundan sonra  müşteriler, daha önce "Galaxy Müşteri Merkezleri" olarak bilinen hizmet merkezi yerine ‘Samsung Müşteri Merkezleri’ ile Japonya’daki hizmetten yararlanabilecek.

Kaynak: Gizmochina
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...