Tgrt Haber

Samsung Galaxy A8 sonunda ortaya çıktı

15 Temmuz 2015 02:53
Samsung Galaxy A8 sonunda ortaya çıktı

Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy A serisinin en son temsilcisi olan Galaxy A8 bir süredir bekleniyordu.

Kardeşlerinde kullanıldığı gibi tamamen metal bir kasa kullanılan Galaxy A8, 5.9 milimetre inceliğiyle ve neredeyse sıfır kenar çerçeveleriyle oldukça şık bir görüntü sunuyor. 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan telefonda Qualcomm’un geliştirdiği 64-bit mimarili Snapdragon 615 işlemcisi mevcut. 2 GB RAM ve 16/32 GB arttırılabilir hafıza seçeneklerine sahip olan Galaxy A8’in çift SIM girişinin biri microSD kart girişi için kullanılabiliyor.

F/1.9 diyafram açıklığına sahip bir 16 megapiksel kamerayı bünyesinde barındıran cihazın parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle kutusundan çıkan ve 3050 mAh’lik çıkarılamayan bir bataryayla 304 saatlik bir bekleme süresi sunmayı hedefleyen Samsung Galaxy A8, ilk etapta Uzakdoğu pazarında piyasaya sürülecek. Beyaz, siyah ve altın renklerinin yer aldığı telefonun piyasaya çıkış tarihi ise henüz belli değil.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...