Tgrt Haber

Samsung, Galaxy S21 serisi için One UI 5 güncellemesini sunmaya başladı

07 Kasım 2022 15:49 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 15:50
Samsung, Galaxy S21 serisi için One UI 5 güncellemesini sunmaya başladı

Bir süredir Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesine odaklanan Samsung, beklenen güncellemeyi Galaxy S21 serisi için de kullanıma sunmaya başladı.

Samsung​, beta sürecini tamamladığı Android 13 tabanlı One UI5.0 güncellemesini kararlı olarak sunmaya başladı. İlk olarak Galaxy S22 serisine sunulan güncelleme, diğer modeller için de yola çıktı. 

Yakın zamanda kararlı Android 13 güncelleme alan modeller listesine bir üye daha eklendi. Galaxy S21​ serisi de artık One UI 5 güncellemesini almaya başladı. Bu güncelleme, yeni Android işletim sistemine ek olarak birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

SAMSUNG, ANDROID 13 SÜRECİNİ HIZLANDIRDI

Avrupa'da sunulan güncelleme, Galaxy S21 ailesi için One UI 5 ile geliyor. Şu anda güncelleme OTA ile kademeler halinde sunulduğu için, güncellemenin tüm ülkedeki kullanıcılara aynı anda sunulmaması normal. Ancak birkaç gün içinde diğer pazardaki kullanıcılar da yeni güncellemeyi cihazlarına indirip yükleyebilecek.

GÜNCELLEME İLK OLARAK S22 SERİSİNE GELDİ

Samsung'un yeni güncellemesi, testlerin tamamlanmasıyla ilk olarak Galaxy S22 serisine sunuldu. Türkiye'deki kullanıcılara da gelen güncelleme, ilk etabını tamamladı. Şimdi ise sırada katlanabilir modeller ve S20 serisi kaldı. Diğer yandan Galaxy A52'nin de yıl sonundan önce güncellemeyi alması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Suat buyukkupcu 8 Kasım 2022 09:46

Ülke için millet için bu yapilan onca hayırlı işleri görmezden gelen körleri allah ıslah etsin

Sonraki Haber Yükleniyor...