Tgrt Haber

Samsung Galaxy S24 tanıtılmadan internete düştü

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Phone Arena
01 Ocak 2024 11:56 - Güncelleme : 01 Ocak 2024 11:56
Samsung Galaxy S24 tanıtılmadan internete düştü

Samsung Galaxy S24, tanıtımına haftalar kala Walmart'ın internet sitesinde listelendi.

ABD merkezli perakende mağaza şirketi Walmart, Samsung​ Galaxy S24 amiral gemisi serisinin 17 Ocak'ta beklenen tanıtımından çok önce yanlışlıkla Samsung Galaxy S24+ modelini çevrim içi mağazasında listeledi. Sonradan kaldırılsa da, akıllı telefonun şimdiye kadar sızdırılan birçok özelliği de doğrulandı.

Liste, Galaxy S24 Plus'un siyah rengini gösteriyordu ve kaldırılmadan önce Samsung'un telefonu 12 GB RAM ile satışa sunabileceği ortaya çıktı.

Telefon ayrıca, farklı dilleri konuşan iki kişi arasında sesli bir telefon görüşmesi yapılmasına olanak tanıyan Canlı Çeviri gibi birçok özellikle birlikte gelecek. Bu özellik sayesinde taraflardan her biri, diğer kişinin söylediği cümlelerin tercüme edilmiş versiyonunu dinleyecek. Diğer özellikler arasında 'Üretken Düzenleme', 'Geceografi Zoom' ve daha fazlası yer alacak.

EKRAN BÜYÜKLÜĞÜ VE PİL KAPASİTESİ ORTAYA ÇIKTI

Walmart'ın listesi, Galaxy S24+ için Galaxy S23+'ın 6,6 inçlik ekranıyla karşılaştırıldığında biraz daha büyük bir 6,7 inçlik ekran gösteren, daha önce sızdırılmış bir Samsung teknik özellik sayfasını da doğruladı.

Samsung Galaxy S24 tanıtılmadan internete düştü

Telefon ayrıca 4900 mAh batarya kapasitesiyle gelecek. Listede dikkat çeken eksiklik ise: Samsung'un iPhone 14 ve iPhone 15'te bulunan Uydu aracılığıyla Acil Durum SOS'una benzer bir acil durum uydu bağlantı platformu sunacağına dair herhangi bir gösterge bulunmuyor.

Samsung Electronics SLSI İş Bölümü başkanı John Yong-In Park, ekim ayında Galaxy S24 serisinin, cihaz sahiplerinin hücresel hizmet kapsamında olmayan bir alanda acil yardım almalarına yardımcı olmak için uydu bağlantısı sunacağını ima etmişti.

Kaynak: Phone Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...