Tgrt Haber

Samsung Galaxy S7'ye ait çizim görselleri ortaya çıktı

08 Aralık 2015 10:15
Samsung Galaxy S7'ye ait çizim görselleri ortaya çıktı

Akıllı telefon kılıf üreticisi, Samsung Galaxy S7 modeline ilişkin çizim görsellerini paylaştı.

Android cephesinin başını çeken Samsung, bildiğiniz gibi yeni bir amiral gemisi akıllı telefon hazırlığında. Bir süredir çeşitli söylentileri ortaya çıkan ve bazı teknik ayrıntıları hakkında bilgi verilen Samsung Galaxy S7'ye ait olduğu ifade edilen görseller de yayımlandı. Hemen not olarak ekleyelim, bunlar firma cephesinden ya da yakın kaynaklardan alınan bilgiler - görseller değil; şimdilik yalnızca bir akıllı telefon kılıfı üreticisi (ITSkins) tarafından ortaya atılan görseller.

Samsung Galaxy S7'ye ait çizim görselleri ortaya çıktı

Çizim görsellerine baktığımızda elbette bir önceki nesille kıyaslama ihtiyacı hissediyoruz. Galaxy S6 modeline oranla köşelerin biraz daha yuvarlak şekilde tasarlandığı bu modelin boyutlarının 143,37 x 70,8 x 6,94 mm boyutlarda olacağı üzerinde duruluyor. 6,94 mm'lik kalınlık eğer doğruysa yeni model Galaxy S6 modelinden biraz daha (Galaxy S6 6,8 mm idi) kalın olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S7'ye ait çizim görselleri ortaya çıktı

Teknik özellik tarafına baktığımızda ise çıkan söylentiler şu şekilde:

    Snapdragon 820 yongaseti
    Exynos 8890 işlemci
    4 GB RAM
    20 MP'lik arka kamera

Şubat ayının son dilimi içerisinde tanıtılması beklenen Galaxy S7'ye ait ortaya çıkan ayrıntılar - şimdilik - böyle.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...