Tgrt Haber

Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6 beta güncellemesi çıktı, işte ilk alan model ve gelen yenilikler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Samsung Newsromm
11 Ağustos 2023 10:35 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 10:36
Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6 beta güncellemesi çıktı, işte ilk alan model ve gelen yenilikler

Samsung, yaşanan gecikmelerin ardından nihayet ertelediği One UI 6 beta güncellemesini kullanıma sundu. İşte gelen özellikler ve ilk alan modeller.

Samsung​, Android 14​'ü temel alan ve merakla beklenen One UI 6​ beta programını nihayhet başlattı. Daha önce güncelleme S23 serisi kullanıcılar için çıkış yaparken, daha sonra bu güncelleme geri çekilmişti. 

Fakat kısa sürenin ardından firma, One UI 6 güncellemesini yeniden yayına aldı. Peki güncelleme ilk hangi modellere geldi ve neler sunuyor?

ONE UI 6 BETA, S23 SERİSİ İÇİN YAYINLANDI

Samsung, söz verdiği gibi One UI 6 beta güncellemesini ilk olarak Galaxy S23​ serisinden başlayarak kullanıma sundu. 

Android 14'ü temel alan güncelleme, Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra kullanıcıları tarafından indirilip kullanılabilir. Ancak bunun için beta programına kayıtlı olmanız gerektiğini de unutmamakta fayda var.

Yeniliklere gelirsek Samsung'un yeni arayüz güncellemesi,  uygulama ve özellik tarafında yapılan değişikliklerle daha kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.

Sadelik ve erişim kolaylığı ile ön plana çıkan One UI 6, yeni varsayılan yazı tipinin yanı sıra, Samsung Klavyesi'ndeki yeni emojiler ve daha birçok iyileştirmelerle dikkat çekiyor.

Bunlara ek olarak Hızlı Panel'de yeni bir tasarımla güncellendi. Parlaklık kontrol çubuğu, Hızlı Panel'de varsayılan olarak yer aldığı için, hareket halindeyken bile ekran görünürlüğünü ayarlamak her zamakinden daha kolay. Hızlı Panel'e erişmek için de ekranın sağ üst köşesinden aşağı doğru kaydırma yapmak yeterli.

YENİ KİŞİSELLEŞTİRMELER

One UI 6 ile gelen bir başka yenilik ise, kullanıcıların Galaxy deneyimini kendi alışkanlıklarına göre özelleştirmeleri. Örneğin Uyku Modunda sakinleştirii bir orman fotoğrafı, veya belirli Modlara ve Rutinlere göre farklı kili ekranları ayarlamak mümkün. 

Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6 beta güncellemesi çıktı, işte ilk alan model ve gelen yenilikler

Diğer yandan kullanıcılar kamera modu, depolama konumu, portre modu ve selfie'ler için bir klasör gibi yeni bir kamera widget'ı da kullanabilir. 

One UI 6 programı şu anda Galaxy S23 serisi için; ABD, Almanya ve Güney Kore'de mevcut. Diğer ülkelerin de ilerleyen zamanda programa dahil edilmesi bekleniyor.

Kaynak.; Samsung Newsroom
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: Samsung Newsromm

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet19 Ağustos 2023 14:10

Galaksi a 11güncelleme alacakmı.

Sonraki Haber Yükleniyor...