Tgrt Haber

Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6.0 geliyor, yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: wccftech
23 May 2023 15:25 - Güncelleme : 23 May 2023 15:32
Samsung kullanıcıları müjde: One UI 6.0 geliyor, yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Samsung, yeni arayüz güncellemesi One UI 6 üzerine çalışıyor. Android 14 tabanlı yeni arayüz güncellemesinden bir görüntü daha geldi.

Yeni arayüz güncellemesi One UI 6.0 üzerine çalışan Samsung​, önümüzdeki aylarda merakla beklenen bu güncellemeyi kullanıcılarla buluşturacak. Son olarak One UI 5.1.1 yayınlanmış, pek çok yenilik ve iyileştirme de bu güncelleme ile kullanıcılara sunulmuştu.

Şimdi ise gözler One UI 6.0’a çevrildi ve bu güncelleme için de yeni gelişmeler var. Android 14​ tabanlı olacak One UI 6.0’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler, yeni arayüz güncellemesine de önceden bakış atmamızı sağlıyor.

ONE UI 6.0’DAN YENİ GÖRÜNTÜLER GELDİ

Android 14, genel kullanıcı arayüzü bakımından Android 13 ile oldukça benzer. Ancak yeni işletim sisteminin performans iyileştirmeleri ve daha iyi bir kullanıcı deneyimini sunduğunu söylemek de mümkün. Benzer durum One UI arayüzü için de geçerli. Zira One UI 6, görünüm açısından One UI 5.1 ile benzerlik gösterecek ama daha derin özelleştirmeler sunacak.

https://twitter.com/tarunvats33/status/1660641060681547777

Paylaşılan ekran görüntüsüne göre One UI 6 arayüzü ile simgeler artık eskisinden daha büyük olacak. Bunun yanı sıra One UI 6.0 Quick Toggle’ın görüntüsü de paylaşıldı. Ancak simgelerin büyük olması dışında burada göze çarpan farklı bir detay bulunmuyor.

Öte yandan sızıntıyı yapan kaynak, test yapısının GalaxyS23Ultra üzerinde S918BXXU1BWE2 yapı numarasının içinde olduğunu belirtti. Dolayısıyla güncellemenin ilk olarak S23 serisinde testlere alındığını da söyleyebiliriz.

Peki One UI 6.0 ne zaman çıkacak?

Güncelleme konusunda ne kadar hızlı olduğunu kanıtlayan Samsung, güvenilir kaynakların iddiasına göre bu yılın sonlarında yeni arayüz güncellemesi One UI 6’yı piyasaya sürecek. Güncellemenin cihazlara dağıtım tarihi ise muhtemelen ocak ayı civarlarında olacaktır.

Kaynak: wccftech
Derleme: Okan Güleş/tgrthaber.com.tr

Kaynak: wccftech

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...