Tgrt Haber

Samsung kullanıcılarına 'One UI 7' müjdesi: 'En değişiği' olacak!

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
16 Temmuz 2024 15:32 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 15:33
Samsung kullanıcılarına 'One UI 7' müjdesi: 'En değişiği' olacak!

Samsung, One UI 7.0 ile birlikte büyük tasarım değişiklikleri ve yeni simge tasarımları sunmayı planlıyor. Bu güncelleme, Android 15 tabanlı olup ekim veya kasım ayında kararlı sürüm olarak yayınlanacak.

Samsung​, One UI​ arayüzünü son üç yılda çok fazla değiştirmedi. Geçen yıl, One UI​ 6.0 ile getirdiği tek büyük değişiklik Hızlı Panel düzeniydi. Ancak bu yıl şirketin One UI​ 7.0 güncellemesiyle büyük tasarım iyileştirmeleri getirmesi bekleniyor.

Ice Universe, Samsung​'un One UI​ 7.0 ile yepyeni bir kullanıcı arayüzü tasarımı sunacağını belirtti. "One UI 7, One UI​ tarihindeki en değişik versiyon olabilir" iddiasında bulundu.Samsung​, yaklaşan büyük One UI​ sürümüyle birlikte simge tasarımlarını da değiştirecek.

Samsung​ genellikle simgelerinin beş yılda bir değiştirir. Dolayısıyla One UI​ 7.0 önemli bir yeniden tasarım olacak gibi görünüyor. Daha önceki bazı raporlarda Güney Koreli firmanın One UI​ 7.0 ile dikey bir uygulama çekmecesi sunabileceği iddia edilmişti.

ONE UI​ 7 NE ZAMAN DUYURULACAK VE YAYINLANACAK?

Samsung​, önümüzdeki iki ay içinde Galaxy S24​ serisi için One UI​ 7.0 Beta Programını başlatabilir. İlerleyen haftalarda beta programını Galaxy S23​ serisi gibi daha eski üst düzey telefonlara da genişletebilir. One UI​ 7.0'ı 3 Ekim 2024 tarihinde Samsung​ Geliştirici Konferansı 2024'te resmi olarak duyurmadan önce birkaç beta sürümü yayınlayabilir.

Samsung kullanıcılarına 'One UI 7' müjdesi: 'En değişiği' olacak! - 1. Resim

One UI​ 7.0'ın kararlı sürümünün ise bu yılın ekim ya da kasım ayında çıkması bekleniyor. Tüm uyumlu üst ve orta sınıf telefonlar, katlanabilir cihazlar ve tabletler bu yıl bitmeden kararlı One UI​ 7.0 güncellemesini alabilir. Bazı orta ve giriş seviyesi cihazlar ise güncellemeyi 2025'in ilk çeyreğinde alabilir.

Kaynak: SamMobile
Sonraki Haber Yükleniyor...