Tgrt Haber

Samsung müjdeyi verdi: One UI 5 geliyor, işte tanıtım tarihi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Samsung
11 Ekim 2022 13:24 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 13:26
Samsung müjdeyi verdi: One UI 5 geliyor, işte tanıtım tarihi!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni arayüz güncellemesi One UI 5'i tanıtacağı geliştirici konferansı için tarih verdi. Geri sayım resmen başladı.

Samsung​, yeni arayüz güncellemesi One UI 5'te son aşamaya geldi. Cihazları için dördüncü beta sürümünü de yayınlayan şirket, resmi sürümü ne zaman tanıtacağını açıkladı.

Samsung 2022 Geliştirici Konferansı, 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak. Söz konusu etkinlikte; One UI 5,  SmartThings Find servisi, Tizen sistemi, teletıp, SmartThings Energy gibi yeni içerikler lanse edilecek. 

SAMSUNG GELİŞTİRİCİ KONFERANSI 12 EKİM'DE

Android 13​'ü temel alan One UI 5 güncellemesi, Samsung telefonlar için yepyeni kullanıcı deneyimi getirecek. Ağırlıklı olarak sistem optimizelerine odaklanan güncelleme, birçok özelliği de beraberinde getirecek.

Samsung müjdeyi verdi: One UI 5 geliyor, işte tanıtım tarihi!

Yeni kilit ekranı özelleştirmesi, daha yumuşak animasyon ve güncellenen UI tasarımı bu özelliklerden bazıları. Samsung, tüm planlarını 12 Ekim'deki SDC22 etkinliğinde detaylandıracaktır.

Kaynak: Samsung

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...