Tgrt Haber

Samsung, One UI 5 Beta programına bir modeli daha alıyor: Şimdi sıra Galaxy Z Fold 2'de

19 Ekim 2022 16:18 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 16:20
Samsung, One UI 5 Beta programına bir modeli daha alıyor: Şimdi sıra Galaxy Z Fold 2'de

Bir süre önce One UI 5 arayüzünü tanıtan Samsung, yeni güncelleme için beta sürecini de hızlandırdı. Yeni modellerin yanı sıra kısa süre önce Galaxy Z Fold 2'de programa dahil edildi.

Kısa süre önce gerçekleştirdiği bir etkinlikte yeni arayüzü One UI 5​'i tanıtan Samsung​, birkaç aydır testlerine devam ettiği güncellemesi için model sayısını artırdı. Firma başlangıçta Galaxy S22 ile start verdiği testlere, daha sonradan Galaxy Z Flip3, Fold 3, Galaxy A52 ve Note 20 serisi gibi modellerini de dahil etti.

One UI 5 için test grubunu giderek genişleten Samsung, yakın zamanda katlanabilri modellerinden birini daha beta programına dahil etti. Şirketin geçen yılki katlanabilir telefonu da One UI 5 Beta programına alındı.

GALAXY Z FOLD 2 İÇİN TESTLER BAŞLADI

Samsung, Z Fold 2 kullanıcılarının bugünden itibaren One UI 5Beta testlerine katılabileceğini duyurdu. Şu anda Güney Kore ile sınırlı kalan test programı, önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de kullanıma açılacak.

Samsung, One UI 5 Beta programına bir modeli daha alıyor: Şimdi sıra Galaxy Z Fold 2'de

Galaxy Z Fold 2'nin ilk beta sürümüne ek olarak Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 modelleri için de ikinci beta sürümü yayınladı. Hindistan ve Kore'de  yayınlanan güncelleme, çeşitli hata düzeltmeleri ve kamera uygulamasında iyileştirmeleri içeriyor.

Kaynak: XDA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...