Tgrt Haber

Samsung yine Apple ile dalga geçti: Reklam videosuna iPhone kullanıcıları bile güldü

16 Aralık 2022 10:05 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 10:07
Samsung yine Apple ile dalga geçti: Reklam videosuna iPhone kullanıcıları bile güldü

Mobil sektörün inavasyon anlamında önde gelen isimlerinden Samsung, katlanabilir telefon reklamıyla yine Apple'ı hedef aldı.

Katlanabilir telefon​ pazarının lider isimlerinden Samsung​, yaptığı reklamlarla rakiplerini kızdırıyor. 

Özellikle Apple​'ı hedef alan Güney Koreli şirket, son paylaştığı videoyla iPhone​ ile yine alay etti. Firma, Apple karşıtı 'On theFence' serisinde iPhone kullanıcılarını Samsung telefonlara geçmeye teşvik eden bir başka reklam daha yayınlamış oldu.

IPHONE İLE DALGA GEÇTİ

Reklamda iPhone kullanan bir adam ve Galaxy Z Flip 4 kullanan kadın konuşuyor. Kadın, adamı Samsung'a geçmesi yönünde teşvik ediyor, adam ise iPhone kullanan arkadaşlarından çekindiğini ifade ediyor. 

Daha sonra kadın elindeki Galaxy Z Flip 4 model katlanabilir akıllı telefonu adama uzatıyor ve adamın iPhone kullanan arkadaşları yanında belirerek meraklı şekilde Galaxy telefona bakıyor.

O sırada kadın, "Seni asla yalnız bırakmayacaklar" diyor. İkili arasında Galaxy'nin katlanabilir modellerinin ne kadar havalı olduğu konuşuluyor. Nihayetinde iPhone tarafında bulunan adam, oturduğu çitten Samsung tarafına atlıyor. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...