Tgrt Haber

Samsung'dan öğrenci dostu tablet: Galaxy Tab A9 ve Tab A9+ tanıtıldı

07 Ekim 2023 11:51 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 11:52
Samsung'dan öğrenci dostu tablet: Galaxy Tab A9 ve Tab A9+ tanıtıldı
samsung,android tablet,samsung galaxy tab a9

Samsung, teknik özellikleri ve fiyatı ile tam bir öğrenci dostu olan yeni Android tablet modellerini tanıttı. Galaxy Tab A9 ve Tab A9+, eğitim gören bir kişinin günlük ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak özellikleriyle duyuruldu.

Samsung, özellikle öğrenciler için oldukça ideal Android tabletlerini piyasaya sürdü. Galaxy Tab A9 ve Tab A9+ isimleriyle tanıtılan bu cihazlar, Samsung Guatemala resmi web sitesinde ve Amazon BAE'de görünerek resmiyet kazandı. Ancak, detaylı özellikleri ve fiyatları hakkında bilgiler maalesef sınırlı.

GALAXY TAB A9 SERİSİ ÇIKTI

Galaxy Tab A9, 8.7 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekran ile geliyor ve 800 x 1340 piksel çözünürlüğe sahip. MediaTek Helio G99 işlemci ile geliyor ve 4GB RAM ile 64GB depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca, microSD kart yuvası aracılığıyla genişletilebilen bir depolama seçeneği bulunuyor.

Samsung'dan öğrenci dostu tablet: Galaxy Tab A9 ve Tab A9+ tanıtıldı

Galaxy Tab A9+ ise, 11 inç büyüklüğünde bir LCD ekran ile gelecek ve 1200 x 1920 piksel çözünürlüğe sahip olacak. İşlemci tarafında ise Snapdragon 695 kullanılacak ve 4GB veya 8GB RAM ile 128GB depolama kapasitesine sahip olacak. Ayrıca, 5G desteği de opsiyonel olarak sunulacak.

GSMArena sitesindeki habere göre, her iki yeni tablet Android 13 işletim sistemiyle kutudan çıkacak ve muhtemelen One UI 5.1 arayüzü ile destekleneceği tahmin ediliyor. Tabletlerin kamera özellikleri ve pil kapasitesi hakkında ise henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

GALAXY TAB A9 VE A9+ FİYATI

LTE bağlantı seçeneğiyle sunulacak Samsung Galaxy Tab A9, Amazon'da 190 dolar (yaklaşık 5 bin 200 TL) fiyat etiketiyle listelendi. Daha iyi özelliklerle gelen Galaxy Tab A9+'ın fiyatıysa henüz açıklanmadı.

Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...