Tgrt Haber

Samsung'dan uygun fiyatlı telefonlara bomba özellik: ''Voice Focus''

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
24 Kasım 2022 14:34 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 14:36
Samsung'dan uygun fiyatlı telefonlara bomba özellik: ''Voice Focus''

Samsung, akıllı telefonlarını yeni özelliklerle güncellemeye devam ediyor. Teknoloji devi, çok faydalı özelliklerinden ''Voice Focus''u şimdi daha fazla cihazına ulaştırıyor.

Yazılım güncellemelerinde diğer rakiplerinin önüne geçen Samsung​, akıllı telefonlarına özellik ekleme konusunda da oldukça başarılı.

Koreli teknoloji devi son olarak OneUI 5 güncellemesinin dağıtımını sürdürürken, orta sınıf modeller için önemli bir özelliğin de bu güncelleme dahilinde sunulacağını duyurdu. 

SES KALİTESİNİ ARTIRAN GÜNCELLEME

Samsung tarafından geçtiğimiz ayda duyurulan ve sınırlı sayıda telefona gelen ''Voice Focus'' işlevi, şimdi daha fazla model için desteğe kavuşuyor.

Mart ayında GalaxyF23 5G ile kullanıma sunulan özellik, nisan ayında Galaxy M33 5G ve M53 5G için de kullanıma sunuldu.

Samsung'dan uygun fiyatlı telefonlara bomba özellik: ''Voice Focus''

Akıllı telefonlarda görüşme sırasında ses kalitesini artırmaya yarayan faydalı özellik, şimdi daha fazla Galaxy Aserisi cihaz için desteğe kavuştu.

One UI 5güncellemesini yayınlayan Samsung, Galaxy A335G, Galaxy A53 5G ve Galaxy A73 5G için yeni ses özelliğini devreye aldı. Söz konusu özelliğin önümüzdeki günlerde daha fazla cihaz için gelmesi bekleniyor.

VOICE FOCUS NE İŞE YARIYOR

Samsung tarafından geliştirilen Voice Focus, aramanın her iki ucundaki ses kalitesini iyileştirerek daha net bir görüşme sunuyor.

Hem dinleyici hem de arayının sesini geliştirilen bu özellik, piyasaya çıktığında epey kullanıcının beğenisini kazanmıştı.

Arka plan gürültüsünü filtreleyerek gereksiz sesleri engelleyen Voice Focus, ses frekanslarını yükselterek arama deneyimini ileri seviyeye taşıyor. Normal görüşmelerin yanı sıra bu özellik; WhatsApp, Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom uygulamalarında da kullanılabiliyor.

 

Kaynak: Sammobile
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...