Tgrt Haber

Samsung'un yapay zeka özelliği 'Galaxy AI' ömür boyu bedava olmayacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 13:40 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 13:42
Samsung'un yapay zeka özelliği 'Galaxy AI' ömür boyu bedava olmayacak

Galaxy S24 serisiyle birlikte tanıtılan yapay zeka özellikleri Galaxy AI, kullanıcılar için ömür boyu ücretsiz kalmayacak. İşte Samsung'un planları...

Galaxy​ Unpacked etkinliği birbirinden yeni akıllı telefonlara ev sahipliği yaptı. Galaxy S24, S24+ ve Galaxy S24 Ultra, Salı günü gerçekleşen etkinlikte resmiyet kazandı.

Yeni işlemci, yeni özellikler ve UItra model için titanyum gövde ile gelen Galaxy S24 serisi, aynı zamanda Samsung​ tarihinde yapay zeka destekli ilk akıllı telefon olarak da kayıtlara geçti. Teknoloji devi, Galaxy AI​ adını verdiği üretken yapay zekasını da S24 serisiyle birlikte gösterdi. Birbirinden harika özellikler sunan bu özellik ne yazık ki her zaman ücretsiz olarak kalmayacak.

GALAXY AI İÇİN ÜCRETLİ KATMAN YOLDA

Kaynaklara göre Samsung, Galaxy S24 serisinde tamamen ücretsiz olan Galaxy AI işlevinde, 2025 yılının bitimiyle yeni bir ücretli katmana geçiş yapabilir.

Samsung'un yapay zeka özelliği 'Galaxy AI' ömür boyu bedava olmayacak

Güney Koreli firma bu konu için şu ifadeleri kullanıyor:

Galaxy AI özellikleri, desteklenen Samsung Galaxy cihazlarında 2025 yılı sonuna kadar ücretsiz olarak sunulacak. Üçüncü taraflarca sağlanan yapay zeka özellikleri için farklı koşullar geçerli olabilir

Samsung’un söylediklerine bakılırsa ücretli katmanın gelmesi henüz kesin değil. 2026’ya girerken Galaxy AI özelliğinin ücret alacağını açıkça belirtmese de böylesine olası bir durumun önünü açıyor. “Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki katman mı olacak, yoksa tamamen mi ücretli aboneliğe geçecek?” gibi soruların henüzü cevabı bulunmuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...