Tgrt Haber

Şeffaf tasarımlı Nothing Phone 2 çıkış tarihi belli oldu: Türkiye'de peynir ekmek gibi satmaya aday!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Android Police
15 Haziran 2023 09:40 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 12:38
Şeffaf tasarımlı Nothing Phone 2 çıkış tarihi belli oldu: Türkiye'de peynir ekmek gibi satmaya aday!

Eski OnePlus kurucusunun yeni akıllı telefonu Nothing Phone'un ürün gamı genişliyor. Daha önce Türkiye pazarına da giriş yapan firma, çok yakında Nothing Phone 2 modelini tanıtacak.

Akıllı telefon pazarının gidişatı, eski OnePlus kurucusunun yeni modeelleriyle değişecek. Daha önce Nothing markasını kuran Carl Pei​, Nothing Phone 1 isimli telefonunu piyasaya sürdü ve kullanıcının beğenisini kazanmayı başardı. Şirketin yeni modeli ne zaman piyasaya süreceği merakla beklenirken, Nothing Phone 2'nin çıkış tarihi de açıklandı.

Buna göre  Nothing Phone 2, 11 Temmuz'da Türkiye​ saati ile18'de online olarak tanıtılacak ve aynı gün de ön siparişe açılacak. Nothing tarafından paylaşılan açıklamada cihazın teknik özellikleri yer almazken, sadece tanıtım tarihini gözler önüne seren kısa bir video bulunuyor.

NOTHİNG PHONE 2, 11 TEMMUZ'DA TANITILACAK

Nothing'in kurucusu Carl Pei, Phone 2'yi Snapdragon 778G+ çip ve diğer çoğunlukla orta sınıf özelliklerle gönderilen geçen yılki modelden daha premium bir cihaz olarak nitelendirmişti.

https://twitter.com/nothing/status/1668589133986398210

Şirket, biraz eski (ancak fark edilir derecede daha hızlı) Snapdragon 8+ Gen 1​'i kullanacağını zaten doğruladı. Bu aynı zamanda RAW HDR fotoğraflar ve saniyede 60 kare hızında 4K video gibi gelişmiş kamera performansı sunacak. Kameraların kendisinde veya diğer temel bileşenlerde yükseltmeler olacağını varsayabiliriz.

Öte yandan Donanımhaber'in aktardığına göre Nothing Phone 2’nin Türkiye pazarına girip girmeyeceği belirsiz durumda. İlk telefon dediğimiz gibi bir yıl sonra gelmişti. Ancak Nothing, ikinci telefonunda daha fazla pazara açılmaya niyetli olduğunu belirtmişti. Örneğin ilk telefon ABD piyasasına girmemişti ve Nothing Phone 2, büyük ABD pazarına giriş yapacak.

Nothing Phone 2'nin tasarımı da sızdırılan render görüntüleri sayesinde ortaya çıktı. Buna göre cihaz, önceki modeline benzer şeffaf arka yüz ve ışık şeritleri sunacak. Ancak bu sefer ışık şeritleri bölümlere ayrılmış ve farklı bildirimler için kullanılabilecek şekilde tasarlandığını belirtelim.

Kaynak: The Verge
Derleme: tgrthaber.com.tr

 

Kaynak: Android Police
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...