Tgrt Haber

Şehitlere hakaret etti, hesabı hacklendi

26 Mart 2016 18:40
Şehitlere hakaret etti, hesabı hacklendi

Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusu Tuncer Yığcı, sosyal medya üzerinden PKK'yla mücadele sonucu şehit düşen Mehmetçiklere hakaret etmişti. Yığcı'nın tüm internet hesapları Ayyıldız Tim tarafından hacklendi.

Yığcı, Twitter hesabından 'İktidarı ayakta tutmak için ölene şehit değil … yoluna giden niyazi denir' paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşım üzerine harekete geçen ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim, bu haraketi affetmedi ve Tuncer Yığcı'nın tüm sosyal medya hesapları dahil olmak üzere internet hesaplarını hackledi. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Türk milletini, devletin yargı ve resmi organlarını, dini değerleri, şehitleri alenen aşağılamak, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' suçlamalarıyla Yığcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DEVAMI GELECEK

Ayyıldız Tim tarafından yapılan açıklamada, 'Devletimize, milletimize ve şehitlerimize hakaret eden, aşağılayan herkesin karşısında durmaya devam edeceğiz. Mücadelemiz siber ortamda sonuna kadar sürecek ve bu davranışları yapanlara cevabımız misliyle olacaktır' denildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...