Tgrt Haber

Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın yeni görüntülerini paylaştı: Anne babanın heyecanı gibi…

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 21:50 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 22:51

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Kızılelma ile ilgili yeni bir görüntü paylaştı. Bayraktar, "Bizim için bu görüntülerin hissettirdiği, henüz yeni yürümeye başlamış çocuğunun koşmaya başlamasını seyreden anne babanın heyecanıyla benzer. Her saniyesini farklı açılardan tekrar tekrar izlememiz ondan" ifadelerini kullandı.

Baykar​'ın geliştirdiği insansız savaş uçağıBayraktar Kızılelma, bir test sürüşü daha gerçekleştirdi. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar​, bu anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bayraktar, videonun üzerine de "Bizim için bu görüntülerin hissettirdiği, henüz yeni yürümeye başlamış çocuğunun koşmaya başlamasını seyreden anne babanın heyecanıyla benzer. Her saniyesini farklı açılardan tekrar tekrar izlememiz ondan. Saatin iftara çok yakın olmasından değil..." şeklinde not düştü.

https://twitter.com/Selcuk/status/1648333096515694596

2024'TE SERİ ÜRETİME GEÇİLECEK

Şimdiye kadar iki prototipi başarıyla üretilen Bayraktar Kızılelma'nın geliştirme ve üretim faaliyetleri sürüyor. Milli insansız savaş uçağının 2024 yılında seri üretimine geçilmesi hedefleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...