Tgrt Haber

Snapchat, masaüstü sürümüyle herkesin kullanımına açıldı: Peki ücret ödemek gerekiyor mu?

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
16 Eylül 2022 11:15 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 11:17
Snapchat, masaüstü sürümüyle herkesin kullanımına açıldı: Peki ücret ödemek gerekiyor mu?

Sosyal medya uygulamalarından Snapchat, mobil ve tablet sürümlerinin ardından nihayet masaüstü sürüm için de kullanıma açıldı.

Yılların sosyal medya uygulamalarından Snapchat​, eski kullanıcı kitlesini kazanmak için tüm kozlarını oynuyor. Günümüzdeki çoğu sosyal medya platformuna örnek olan, hatta özellikleri bile kopyalanan Snapchat, şimdi beklenen gelişmeyle karşımıza çıktı.

Snapchat, Whatsapp Web​ benzeri bir masaüstü​ sürümü geliştirdiklerini duyurmuş ve bu özelliği sadece belirli ülkelerdeki Snapchat + üyeleri için kullanıma sunmuştu. Snapchat +, ayda 3.99 dolar karşılığında size hikayelerinize bakan kişinin kaç kez baktığını ve arkadaşlarınızı sohbette başa tutturma gibi küçük özellikler sunuyordu. Neyse ki bu kez ücret ödemeden Snapchat masaüstü uygulaması herkesin kullanımına açıldı.

SNAPCHAT MASAÜSTÜ ÜCRETSİZ OLARAK KULLANILABİLİR

Snapchat'in masaüstü sürümü, temel hattında Whatsapp Web’e çok benzeyen özellik ve arayüz ile geliyor denebilir. Arkadaşlarınıza mesaj atabilme, onları sesli ve görüntülü arayabilme ve onlara snap gönderebiliyorsunuz. Fakat mevcut sürümde şu anda hikâye ekleme, Bitmoji değiştirme ve keşfet kısmında Snapchat tarafından önerilen hikayeleri görme gibi özellikler kullanılamıyor. Ancak yetkililer, yaptıkları açıklamada bu özelliklerin yakın zamanda masaüstü sürümüne eklenmesi için gerekli çalışmalara başladıklarını belirttiler.

Snapchat, masaüstü sürümüyle herkesin kullanımına açıldı: Peki ücret ödemek gerekiyor mu?

Snapchat’in masaüstü sürümüne ek olarak mobil sürüme de sohbet​ kısayollarının geleceği açıklandı. Sohbet kısayolları sayesinde size mesaj atan, sesli ya da görüntülü arayan kişileri direkt olarak filtreleyebileceksiniz.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...