Tgrt Haber

Sohbet robotu ChatGPT'nin ücretli versiyonu duyuruldu: İşte fiyatı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2023 13:03 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 13:17
Sohbet robotu ChatGPT'nin ücretli versiyonu duyuruldu: İşte fiyatı

Son günlerin trendi haline gelen ve kullanıcılara verdiği cevaplarla hayran bırakan ChatGPT, avantajlar sunduğu ücretli aboneliğinin fiyatını açıkladı.

OpenAl tarafından geliştirilen ve Microsoft​'un da üzerine milyonlarca dolar yatırım yaptığı sohbet robotuChatGPT​, piyasaya çıkışından bu yana yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Kullanıcılara verdiği insansı cevaplarla kendine hayran bırakan, hatta Google'ın bile korkarak kırmızı kod verdiği ChatGPT, ücretsiz olarak milyonlarca kişiye ulaştı. Ancak her şirketin gelir sağladığı gibi ChatGPT'de bir süredir hazırlığını sürdürdüğü Pro versiyon için fiyatlandırmasını açıkladı.

CHATGPT PRO PLANI BELLİ OLDU

OpenAl'ın doğal insan diline uyum sağlayarak tasarladığı ChatGPT, yakında Pro versiyonuyla karşımıza çıkacak.

Şirketin gelir sağlama amacıyla sunmaya hazırlandığı, beraberinde ayrıcalıklı özelliklerin de yer alacağı ChatGPT Pro, 42 dolarlık bir fiyatla kullanıcıya sunulacak.

Yapay zeka​ şirketi, ChatGPT’nin ücretli olacak bir premium versiyonunu deneyeceğini duyurdu. Bu versiyon, ‘ChatGPT Professional’ olarak adlandırıldı.

Şu anda OpenAl, ücretli versiyon için bir bekleme listesi açtığını söylüyor. Öte yandan ücretli sürümün, bottan beklenen tüm avantajlara sahip olacağı ifade edildi. Buna göre ChatGPT Professional, ücretsiz versiyonun aksine ‘her zaman ulaşılabilir’ olacak. Bilindiği üzere yoğunluk olduğu zamanlarda sohbet botuna erişim sağlanmadığı durumlar olabiliyordu. Buna ek olarak premium sürüm, ücretsize kıyasla kısıtlama olmaksızın daha hızlı cevap sunmanın yanı sıra günlük en az iki kat daha fazla cevap verecek.

https://twitter.com/vigourmike/status/1616696255794614275

OpenAI​, yaptığı açıklamada yeni sürümün ChatGPT’den gelir elde etme amacıyla çıkarıldığına vurgu yaptı ve şunları söyledi: “Hedefimiz, hizmeti iyileştirmeye ve sürdürmeye devam etmek ve para kazanma, hizmetin uzun vadeli uygulanabilir olmasını sağlamanın bir yolunu bulmaktır.”

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...