Tgrt Haber

Son dakika: Instagram'a erişim sorunu, akış yenilenemiyor! Instagram çöktü mü? İşte son durum!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 01:19 - Güncelleme : 22 May 2023 01:42
Instagram'da dünya geneli erişim sorunu yaşanıyor.

Sosyal medya platformu Instagram'da dünya geneli erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram akış yenilemedi hatasıyla karşı karşıya kalırken, bazıları ise uygulamanın kendi kendine kapandığını bildirdi. Peki Instagram çöktü mü? İşte son durum...

Instagram'da dünya geneli erişim sorunu yaşanıyor.

Instagram​, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamasu arasında birinci sırada. Meta bünyesinde yer alan uygulamanın Türkiye​'de de milyonlarca kullanıcısı var.

Reels, Hikaye'ler ve daha birçok özelliği bir arada toplayan Instagram artık kullanıcıların da vazgeçilmezi haline geldi. Ancak Instagram'da son birkaç saatir dünya genelinde erişim sorunu​ yaşanıyor. Instagram çöktü mü? Instagram'da akış neden yenilenemiyor? İşte son durum..

INSTAGRAM'DA AKIŞ YENİLENEMİYOR

Downdetecektor'ün raporuna göre Instagram'da dünya genelinde bir erişim sorunu yaşanıyor...

Kullanıcılar uygulamaya girdiğinde akış yenilenemiyor sorunuyla karşılaşırken, diğer yandan bazı kişiler ise uygulamadan çıkış yapıldığını bildirdi. Peki Instagram'da son durum nedir? Instagram çöktü mü?

Henüz Instgram'ın neden çöktüğü bilinmezken, sorunun sadece Türkiye'de olmadığını belirtmekte fayda var.

Öte yandan Downdetecektor'da sadece 15 dakika gibi kısa sürede 50 binden fazla kullanıcı uygulama ve web sitesiyle ilgili erişim sorunu yaşadığını belirtti.

 Yurt dışındaki kullanıcılar da tıpkı bizler gibi Instagram akış yenileme sorunlarıyla karşı karşıya. Büyük bir güncelleme mi var yoksa sunucular mı çöktü henüz bunla ilgili net bir bilgi yok.

İŞTE TWİTTER'DAN GELEN TEPKİLER

 

https://twitter.com/kulaamahmut/status/1660414290132623362

INSTAGRAM AKIŞ YENİLENEMEDİ HATASI NEDİR?

Instagram, milyonlarca kullanıcının fotoğraf ve video paylaştığı, beğendiği ve yorum yaptığı popüler bir sosyal medya uygulamasıdır. Ancak bazen Instagram akışınız yenilenemediğinde bir hata mesajı alabilirsiniz. Bu durumda ne yapmalısınız?

İşte Instagram akış yenilenemedi hatası için bazı olası çözümler:

- Uygulamayı kapatıp tekrar açın. Bu, uygulamadaki küçük hataları gidermeye yardımcı olabilir.
- İnternet bağlantınızı kontrol edin. Wi-Fi veya mobil veri kullanıyorsanız, bağlantınızın güçlü ve istikrarlı olduğundan emin olun. Bağlantınızda bir sorun varsa, başka bir ağa geçmeyi deneyin.
- Uygulamayı güncelleyin. Instagram, uygulamayı düzenli olarak yeni özellikler ekleyerek ve hataları gidererek günceller. Uygulamanızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olmak için Google Play Store veya App Store'dan güncellemeleri kontrol edin.
- Cihazınızı yeniden başlatın. Bu, cihazınızdaki önbelleği temizleyerek ve performansını artırarak uygulamanın daha iyi çalışmasına yardımcı olabilir.
- Instagram'ın sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Bazen Instagram akış yenilenemedi hatası, uygulamanın kendisiyle ilgili bir sorundan kaynaklanabilir. Bu durumda, sorunun çözülmesini beklemeniz gerekebilir. Instagram'ın resmi Twitter hesabından veya çeşitli web sitelerinden uygulamanın durumunu takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM NEDİR?

Instagram, bir fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olarak hayatımıza girdi.

Instagram ile kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları dijital filtrelerle düzenleyip, sosyal medya platformlarında paylaşabilirler.

Instagram, 2010 yılında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulmuş ve kısa sürede popülerlik yakaladı. 2012 yılında Facebook tarafından satın alınırken günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Son olarak Reels'lere yönelen Instagram, temel amacı fotoğrafçılık olan bu uygulamayı TikTok'a benzetmeye başladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan22 Mayıs 2023 02:23

Ya ne zaman nu sorun gidecek lütfen en surede bu sorun gitmesini istiyorumm

Bixi22 Mayıs 2023 02:00

Siber saldırı mı uygulandı

Elif22 Mayıs 2023 01:57

Bende SAYFA ŞUANDA KULLANILAMIYOR yazıyor komple gitti aynı sorun olan varmı nasıl düselir

Rabia22 Mayıs 2023 01:56

Bi an önce iyileşmen dileğiyle instgram

Emre 22 Mayıs 2023 01:52

Bende internetim çekmiyor zanetim

İrem 22 Mayıs 2023 01:37

Ne zaman çöküntü kalkar ve ne zmn giriş yapabilicez

USER.O722 Mayıs 2023 01:29

Tüm dünya genelinde durdurulmuştur.

Sonraki Haber Yükleniyor...