Tgrt Haber

Son yılların en iyi taktik oyunlarından biri Epic Games'te ücretsiz

24 Kasım 2022 11:30 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 11:32
Son yılların en iyi taktik oyunlarından biri Epic Games'te ücretsiz

Epic Games, mağazasında ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Oyun kütüphanesinde bu hafta kullanıcıları sevindirecek bir içerik daha eklendi.

Epic Games​, platformda kullanıcılarına her hafta ücretsiz oyun​ sunmaya devam ediyor. Birbirinden güzel içerikleri oyunseverlerle buluşturan şirket, kısa süre önce bir strateji oyununu daha ücretsiz yaptı.

Son yılların en iyi strateji, taktik oyunlarından Shadow Tactics: Bladesof the Shogun, EpicGames mağazasında ücretsiz olarak sunuldu. Öte yandan samuray oyunlarından Alba:AWildlife Adventure'da, listeye ücretsiz eklenen başka oyundan biri.

24 KASIM'A KADAR ÜCRETSİZ

2016'nın Aralık ayında piyasaya sürülen strateji oyunlarından Shadow Tactics, çıktığı günden bu yana yoğun ilgiyle karşılandı. Gerek hikâyesi, gere dövüş sahnesiyle kullanıcıları kendine hayran bıraktı.

Japonya'nın Edo döneminde anarşik bir versiyonunda geçen Shadow Tactics: Blades of the Shogun, taktik tabanlı en iyi oyunlardan biri. Sevilen oyunda seçkin bir ninja ekibinden sorumlusunuz ve görevleri tamamlayıp düşmanı ortadan kaldırmak için birbirinden farklı aksiyon sahneleriyle karşı karşıya kalıyorsunuz.

Özgün hikayesiyle iyi bir noktaya gelen strateji oyunu, samurayla beraber 24 Kasım'a kadar ücretsiz. Kullanıcılar, bu tarihe kadar sevilen oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilir. Peki sizler bu oyunun ücretsiz sunulmasıyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Güncellendi: 24.11.2022- 11.30

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...