Tgrt Haber

Sony, PlayStation için ‘Days of Play’ indirimlerini başlattı: İşte kaçırmamanız gereken oyunlar

Editör: Okan Güleş / Kaynak: PlayStation Store
04 Haziran 2023 12:14 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 12:18
Sony, PlayStation için ‘Days of Play’ indirimlerini başlattı: İşte kaçırmamanız gereken oyunlar

Merakla beklenen Days of Play indirimleri duyuruldu. Sony’den indirimli oyunları kaçırılmayacak fiyatlara satın alabilirsiniz.

Sony​, PlayStation için yeni bir kampanya daha başlattı. 2 Haziran itibariyle başlayan bu kampanya kapsamında oyunlarda büyük indirimler yapıldı. İşte PlayStation 4 ve PlayStation 5​ kullanıcılarının indirimle alabileceği bazı oyunlar…

Days of Play PlayStation: Oyun Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Fırsatlar

PlayStation, her yıl düzenlediği Days of Play kampanyasıyla oyun severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Sony, PlayStation için ‘Days of Play’ indirimlerini başlattı: İşte kaçırmamanız gereken oyunlar

Days of Play 2023, 2-15 Haziran tarihleri arasında PlayStation Store'da ve seçili perakende mağazalarında geçerli olacak. Bu süre zarfında PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyunlarında, PlayStation Plus ve PlayStation Now aboneliklerinde, PlayStation Gear ürünlerinde ve daha fazlasında inanılmaz indirimler ve fırsatlar kullanıcılara sunuluyor.

Peki Days of Play 2023'te neler var?

  • God of War Ragnarök Premium Edition, Call of Duty: Modern Warfare II - Cross-Gen Bundle, EA SPORTS FIFA 23 Ultimate Edition, WWE 2K23 Cross-Gen Digital Edition gibi en yeni ve en popüler oyunlarda %50'ye varan indirimler.

- PlayStation Plus ve PlayStation Now aboneliklerinde %25'e varan tasarruflar. Bu sayede binlerce oyunu online olarak oynayabilir, indirebilir veya akış yapabilirsiniz.

- PlayStation Gear mağazasında seçili ürünlerde %20 indirim ve tüm siparişlerde ücretsiz kargo. Ayrıca 2 Haziran'da 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara PlayStation termos bardak hediye.

  • Days of Play özel etkinlikleri ve yarışmaları. PlayStation Blog'da duyurulacak olan bu etkinliklere katılarak ödüller kazanabilirsiniz.

Sizler de Sony tarafından sunulan bu indirim için acele edin ve PlayStation Store'a girerek indirimlerden faydalanmayı unutmayın.

Kaynak: PlayStation Store
Derleme: Tgrthaber.com.tr/ Okan Güleş

Kaynak: PlayStation Store

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...