Tgrt Haber

Sony ve Apple el ele verdi: Popüler hizmet 6 ay ücretsiz, elinizi çabuk tutun

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
17 Kasım 2023 10:33 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 10:35
Sony ve Apple el ele verdi: Popüler hizmet 6 ay ücretsiz, elinizi çabuk tutun

Teknoloji devi Apple ile Sony ortaklığında yeni bir kampanya başladı. PS5 sahipleri Apple’ın popüler servisinden 6 ay ücretsiz yararlanabilecek. Peki şartlar neler?

Apple​ ve Sony​, bazı hizmetler yıllardır birlikte çalışıyor. Öyle ki benzer şekilde diğer teknoloji devlerinin de ürün satın alma karşılığında farklı bir hizmetten ücretsiz yararlandığına daha önce şahitlik ettik. 

Bu serüven uzun zamandır devam ederken Apple ve Sony bir kez daha ele ele verdi ve PS5​ alan kullanıcılar için yeni bir promosyonbaşlattı.

PS5 SAHİPLERİNE 6 AYLIK APPLE MUSİC​ ABONELİĞİ HEDİYE

Her iki firmanın yürüttüğü promosyonda kullanıcılar eğer PS5 sahibi ise Apple Music hizmetinden 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek. Ancak bu, yeni aboneleri kapsıyor. Eski aboneler için bu süre eğer aboneliklerine geri dönerlerse 5 ay olarak verilecek. 

15 Kasım 2024’e kadar sürecek bu teklif için Apple Music müşterilerinin aynı zamanda bir PS5 konsola sahip olması gerek.

Daha sonra bu tekliften yararlanmak için PlayStation Network'te oturum açıp, ardından Apple Music uygulamasını yükleyerek; hesabınıza Apple Kimliği ile giriş yapıp-veya oluşturup 6 aylık promosyondan faydalanabilirsiniz.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...